ardazkral Centipat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #1 Logitech G935 oyuncu kulaklığı aldım. 1 haftaya yakındır kullanıyorum. Kafama çok büyük geliyor. Satıp G PRO X almayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz? Anakart ASUS H110M-D
Logitech G935 oyuncu kulaklığı aldım. 1 haftaya yakındır kullanıyorum. Kafama çok büyük geliyor. Satıp G PRO X almayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz? Anakart ASUS H110M-D
pisuscosplay Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 695 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Temmuz 2021 #2 ardazkral dedi: Logitech G935 oyuncu kulaklığı aldım. 1 haftaya yakındır kullanıyorum. Kafama çok büyük geliyor. Satıp G PRO X almayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz? Anakart ASUS H110M-D Genişletmek için tıkla... Ben alıp kullanmıştım. Kulaklarım biraz kepçe kulağa kaçtığı için, uzun kullanımda kulaklarımı yara etmişti. Mikrofon ayarlarını çok iyi yapman lazım, kötü olabiliyor. Ses kalitesi anlamında muazzam.
ardazkral dedi: Logitech G935 oyuncu kulaklığı aldım. 1 haftaya yakındır kullanıyorum. Kafama çok büyük geliyor. Satıp G PRO X almayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz? Anakart ASUS H110M-D Genişletmek için tıkla... Ben alıp kullanmıştım. Kulaklarım biraz kepçe kulağa kaçtığı için, uzun kullanımda kulaklarımı yara etmişti. Mikrofon ayarlarını çok iyi yapman lazım, kötü olabiliyor. Ses kalitesi anlamında muazzam.