Logitech G Pro X 7.1 Kablolu vs G535

Makaleler
6
Daha fazla  
İkisi arasında hangi tercih edilmeli ikisi de aynı fiyat olduğunu başta belirteyim 1400 TL.
Logitech G Pro X 7.1 Kablolu modelde ses kartı var G535 de ise Wireless.

Bilgisayarımın ses kart bilgileri.
Sound Blaster Cinema 6+
111111111.jpg

İkisi arasında hangi tercih edilmeli ikisi de aynı fiyat olduğunu başta belirteyim.
Logitech G Pro X 7.1 Kablolu modelde ses kartı var G535 de ise Wireless.

Bilgisayarımın ses kart bilgileri.
Eki Görüntüle 1749063

İkisi de USB olduğu için ses kartınızla alakaları yoktur. G535 önde.

İkisi de USB olduğu için ses kartınızla alakaları yoktur. G535 önde.
Söylemeyi unutmuşum FPS oyunlarda kullanacağım ses kasmak için .

Bende dediğin şekilde sonucuna vardım ama kullanan veya yayıncılarda göremedim açıkçası G535 i ama diğer modeli kullananlar var özellikle yayıncılarda.

Söylemeyi unutmuşum FPS oyunlarda kullanacağım ses kasmak için .

Aşağılarda Imaging diye bir madde var. Yer yön tayini başarımı olarak çevirebilirim kabaca. (Ses kasma yani.) Burun farkıyla G535 yine önde gözüküyor bu bağlamda.
Hatta daha da aşağılarda Recording Quality kısmında ses kaydı var. Mikrofon performanslarını kıyaslamak isterseniz dinlersiniz. Muhtemelen kablosuz olan daha kötüdür mikrofonda. İncelemedim o kısmı hatırlamıyorum.

Aşağılarda Imaging diye bir madde var. Yer yön tayini başarımı olarak çevirebilirim kabaca. (Ses kasma yani.) Burun farkıyla G535 yine önde gözüküyor bu bağlamda.
Hatta daha da aşağılarda Recording Quality kısmında ses kaydı var. Mikrofon performanslarını kıyaslamak isterseniz dinlersiniz. Muhtemelen kablosuz olan daha kötüdür mikrofonda. İncelemedim o kısmı hatırlamıyorum.
Mikrofon önemli değil. Kalite ve ses performansı önemli oyunlarda.

Mikrofon önemli değil. Kalite ve ses performansı önemli oyunlarda.

Kalitede G535 daha önde görünüyor. (Neutral Sound puanı) Biraz derin inceleyince bir not düşmüşler kulaklığın çok yüksek ses vermediğine dair. Belki sonradan sürücü güncellemesi falan vermiştir Logitech ama incelemede böyle bir not düşülmüş. Çok yüksek seste dinliyorsanız G535 çok isabetli olmayabilir sizin için.

Kalitede G535 daha önde görünüyor. (Neutral Sound puanı) Biraz derin inceleyince bir not düşmüşler kulaklığın çok yüksek ses vermediğine dair. Belki sonradan sürücü güncellemesi falan vermiştir Logitech ama incelemede böyle bir not düşülmüş. Çok yüksek seste dinliyorsanız G535 çok isabetli olmayabilir sizin için.
Çok yüksek ses aramıyorum aslında ama bilemedim neyse birazdan çıkıyorum ürüne bakmaya bakalım..... 1-2 ay önce itopya dan alınmış.
Hatta burada forumda satış ilan konusu açmış sarı sitede de aynı ilan resimlerden anladım yanlışım yoksa. :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı