Logitech G PRO X 7.1 Surround ayarı önerisi

Daha fazla  
Valorant için nasıl bir ayar yapmalıyım ve ses boğuk geliyor, bu normal midir?

Valorant için nasıl bir ayar yapmalıyım ve ses boğuk geliyor, bu normal midir?

Eki Görüntüle 2621883
Ben de ilk aldığımda boğuk hissettim ama ekolayzır ayarından sonra istediğim ses deneyimine ulaştım. Bu mod genelde oyun için kullanılmaz, ben film izlerken bazen kullanırım bu modu, ses çok dağınık geliyor, bu modda nasıl ses kasacaksın ki? Genel ekolayzır ayarı denedin mi?

Normal surround'u kapattığımda normal olarak geliyor seste bir sorun yok. Ben sadece bu özelliğin bende sıkıntılı olmasından şüphe ettim biraz ve haklısınız ses kasılmaz yani.

Normal surround'u kapattığımda normal olarak geliyor seste bir sorun yok. Ben sadece bu özelliğin bende sıkıntılı olmasından şüphe ettim biraz ve haklısınız ses kasılmaz yani.
Ses böyle uzaktan ve dağınık geliyorsa normal, oyunlarda deneyim sunar falan diyor da bu modu ses kasmak için kullanmanın imkanı yok. Çok kulaklık kullandım hepsinde aynı.

Çok kanallı Surround seçmişsiniz bir de altında süper stereo da aç mısınız bence çakışıyor olabilirler.

Sadece çok kanallıyı etkin yapıp ekolayzer ı manuel yapın daha iyi sonuç alabilirsiniz. Bass tiz mid nasıl hoşunuza gidiyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…