Logitech G PRO X 7.1 vs Corsair HS80 Max Wireless

darkNemesis

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.

Bu iki kulaklık arasında kaldım. Hangisi mikrofon ve ses açısından iyidir yardımcı olabilir misiniz? Veya bunlar dışında hangi kulaklıkları önerirsiniz. Genellikle oyun oynuyorum ve oyun içi arkadaşlarla falan konuşuyorum bunun için en uygun kulaklık nedir 5-7 bin TL fiyat bandında? Ayrıca bu fiyat bandında kablolu mu daha mantıklı olur yoksa HS80 mikrofon kalitesi olarak iyi midir?

Corsair HS80 Max Wireless

Logitech G Pro X 7.1

Son düzenleyen: Moderatör:
G PRO X'in attığınız kablolu modelini kullanıyorum üç yıldır. Herhangi bir sorun yaşamadım. Ses kalitesini çok beğeniyorum. Yazılımı çok iyi. Daha önce Razer kullanmıştim şahsen yazılım ve malzeme kalitesi olarak G PRO daha iyi geldi.

Tek beğenmediğim nokta kablolu olması, kasamin konumundan dolayı kablosu çok karmaşa yaratıyor ve biraz hassas kolay kırılıp, kopacak gibi duran bir yapısı var.

HS80 kullanıyorum pedleri mükemmel ama kafanız büyükse küçük gelebilir. Mikrofon ve ses kalitesine zaten diyecek bir şey yok. Tek eksisi kablosu kısa ama siz zaten kablosuz alıyorsunuz.

Razer BlackShark Pro V2 de mantıklı geldi. Bu kulaklıkla alakalı bir bilginiz var mı bir de 2023 yazan modeller ile yazmayan modeller arasında ne fark var yazmayanlar daha mı eski oluyor.

Merhaba.

Bu iki kulaklık arasında kaldım. Hangisi mikrofon ve ses açısından iyidir yardımcı olabilir misiniz? Veya bunlar dışında hangi kulaklıkları önerirsiniz. Genellikle oyun oynuyorum ve oyun içi arkadaşlarla falan konuşuyorum bunun için en uygun kulaklık nedir 5-7 bin TL fiyat bandında? Ayrıca bu fiyat bandında kablolu mu daha mantıklı olur yoksa HS80 mikrofon kalitesi olarak iyi midir?

Corsair HS80 Max Wireless

Logitech G Pro X 7.1
G pro x se 3800 4000 tl git onu al aynı kulaklık sadece kumaş pedsiz geliyor.

Hs80 max'i önermem iyi değil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı