Kullandım gayet rahattı ve güzeldi.Çoğu kişi bu konuyu açmış ama genellikle karar vermemiş.
Bu kulaklıkları tavsiye eden veya kullanan var mı kulaklık iyi midir?
(Oyun performansı ve mikrofonu önemli)
Blue Microphone kullanılan bir kulaklık kötü diyorsunuz. Tamam.Mikrofon kalitesi kötü bence, takip ettiğim yayıncılardan duyduğum kadarıyla söylüyorum.
Mikrofon kalitesi kötü bence, takip ettiğim yayıncılardan duyduğum kadarıyla söylüyorum.
Alınabilir hocam çok kaliteli bir kulaklık, buna da bakabilirsiniz. Hemen hemen aynı özelliklere sahipler, attığım ürün uzun kullanımda biraz daha rahat hissettirir.
![]()
Kingston HyperX Cloud Alpha S 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kingston HyperX Cloud Alpha S 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bence fiyatına göre en iyi kulaklıklardan pişman olmazsınız.
Evet bende ikisi arasında kaldım ama G PRO X yazılımı olsun mikrofonu olsun bir tık daha önde.
Sesi boğuk ve hiç ses kasamadım diyenlerden korkmaya başladım.
Evet bende ikisi arasında kaldım ama G PRO X yazılımı olsun mikrofonu olsun bir tık daha önde.
Sesi boğuk ve hiç ses kasamadım diyenlerden korkmaya başladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.