Logitech G PRO X alınır mı?

Bütçe
1500

Tamerks34

Hectopat
Çoğu kişi bu konuyu açmış ama genellikle karar vermemiş.

Bu kulaklıkları tavsiye eden veya kullanan var mı kulaklık iyi midir?

(Oyun performansı ve mikrofonu önemli)

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir hocam çok kaliteli bir kulaklık, buna da bakabilirsiniz. Hemen hemen aynı özelliklere sahipler, attığım ürün uzun kullanımda biraz daha rahat hissettirir.

Alınabilir hocam çok kaliteli bir kulaklık, buna da bakabilirsiniz. Hemen hemen aynı özelliklere sahipler, attığım ürün uzun kullanımda biraz daha rahat hissettirir.

Evet bende ikisi arasında kaldım ama G PRO X yazılımı olsun mikrofonu olsun bir tık daha önde.
Bence fiyatına göre en iyi kulaklıklardan pişman olmazsınız.

Sesi boğuk ve hiç ses kasamadım diyenlerden korkmaya başladım.

Ben 4 5 yıldır Logitech ürünleri kullanıyorum hepsinden de çok memnunum kesinlikle fan değilim ama çok iyi ürünler üretiyorlar bence.
Evet bende ikisi arasında kaldım ama G PRO X yazılımı olsun mikrofonu olsun bir tık daha önde.

10 liralık kulaklıkla bile ses kasarsınız aslında ses kasma işi bahane kulaklıkların fiyatının yüksek olması konfor ses kalitesi ve mikrofondan geçiyor ses kasamıyorum diyenler yalan söylüyor :D

10 liralık kulaklıkla bile ses kasarsınız aslında ses kasma işi bahane kulaklıkların fiyatının yüksek olması konfor ses kalitesi ve mikrofondan geçiyor ses kasamıyorum diyenler yalan söylüyor :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı