H hayrettin alp Femtopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3 4 Kasım 2020 #1 Merhaba yakın bir zamanda Logitech G X Pro aldım ve gayet memnunum fakat nasıl ayar yapıcağımı bilmiyorum. İnternette de işimi yarar bir şey bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Bu ayarları yapmayı nasıl ogreneceğim? Dosya Ekleri 1604474578036.png 88,2 KB · Görüntüleme: 463 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2020
Merhaba yakın bir zamanda Logitech G X Pro aldım ve gayet memnunum fakat nasıl ayar yapıcağımı bilmiyorum. İnternette de işimi yarar bir şey bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Bu ayarları yapmayı nasıl ogreneceğim?
Alataria Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 654 Çözümler 3 4 Kasım 2020 #2 Hazır ayarları denedin mi listeden ? Beğenebileceğin bir sürü ayar var kendi yapacağından muhtemelen daha iyilerdir.
Hazır ayarları denedin mi listeden ? Beğenebileceğin bir sürü ayar var kendi yapacağından muhtemelen daha iyilerdir.
Pixi Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 16 Çözümler 1 Yer Türkiye/İstanbul 18 Ocak 2021 #3 İnsanlar kendi yaptığı ayarları paylaşıyor, profesyonel oyuncuların, veya yayıncıların paylaştığı ayarlar da var onları denemen daha iyi olur. Bende yakın da almayı düşünüyorum kulaklık üzerin de çok araştırma yaptım, umarım beni tatmin eder.
İnsanlar kendi yaptığı ayarları paylaşıyor, profesyonel oyuncuların, veya yayıncıların paylaştığı ayarlar da var onları denemen daha iyi olur. Bende yakın da almayı düşünüyorum kulaklık üzerin de çok araştırma yaptım, umarım beni tatmin eder.