Enkax Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 147 Çözümler 1 22 Eylül 2024 #1 Merhaba Logitech G PRO X Superlight farem var skatezleri değişmek istiyorum genel olarak Wraith öneriliyor ama orada V1 icin değil de V2 olanı buldum uyumlu olur mu ikisi birbirine?
Merhaba Logitech G PRO X Superlight farem var skatezleri değişmek istiyorum genel olarak Wraith öneriliyor ama orada V1 icin değil de V2 olanı buldum uyumlu olur mu ikisi birbirine?
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 22 Eylül 2024 #2 Superlight 1 için 2 skatesleri uymaz. Nokta şeklinde olanlar daha çok tercih ediliyor. Artı 0 Eksi
KS KS Enkax Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 147 Çözümler 1 24 Eylül 2024 #3 WerBeastDu dedi: Superlight 1 için 2 skatesleri uymaz. Nokta şeklinde olanlar daha çok tercih ediliyor. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir öneriniz var mı ? 1 için. Artı 0 Eksi
WerBeastDu dedi: Superlight 1 için 2 skatesleri uymaz. Nokta şeklinde olanlar daha çok tercih ediliyor. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir öneriniz var mı ? 1 için.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.196 25 Eylül 2024 #4 WerBeastDu dedi: Superlight 1 için 2 skatesleri uymaz. Nokta şeklinde olanlar daha çok tercih ediliyor. Genişletmek için tıkla... Sadece bu model için mi bende Sora V2 var nokta olanlar takılı ama alışamadım bir bundan olabilir mi? Artı 0 Eksi
WerBeastDu dedi: Superlight 1 için 2 skatesleri uymaz. Nokta şeklinde olanlar daha çok tercih ediliyor. Genişletmek için tıkla... Sadece bu model için mi bende Sora V2 var nokta olanlar takılı ama alışamadım bir bundan olabilir mi?