Kulaklık temizse değer bence ama ortalama temizlikteyse değmez.Cloud 2 kullanıyorum 1 ay daha garantisi var KFG'li sorunsuz.
Hafif bir kulaklık olsun ağritmasin boynumu istiyorum.
C2+Mizar mekanik %60 klavyemi vereceğim üstüne 1500 TL. Sizce deger mi? Nasıl kulaklık? Tüm paramı vericem de.![]()
20 günlük diyor amazondan almişKulaklık temizse değer bence ama ortalama temizlikteyse değmez.
Ürün değse bile tek bir ekipmana bu kadar fazla ekipman vermek akılcı değil. Üstüne para bir de. Paranı biriktirmek veya en azından elindekileri 2.el olarak satıp sıfırını almaya çalışmak daha iyi gibi.Cloud 2 kullanıyorum 1 ay daha garantisi var KFG'li sorunsuz.
Hafif bir kulaklık olsun ağritmasin boynumu istiyorum.
C2+Mizar mekanik %60 klavyemi vereceğim üstüne 1500 TL. Sizce deger mi? Nasıl kulaklık? Tüm paramı vericem de.![]()
Nakit yok elde 2 tane fazladan klavye var hem onu çikarmiş olurum dedimÜrün değse bile tek bir ekipmana bu kadar fazla ekipman vermek akılcı değil. Üstüne para bir de. Paranı biriktirmek veya en azından elindeki 2.el olarak satıp sıfırını almaya çalışmak daha iyi gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.