Lysuo Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #1 Dediğim gibi mikrofon klavye sesi, arkadaki sesler gibi sesleri alıyor. Birkaç tane ayar denedim ama bir etkisi olmadı ne yapabilirim?
Dediğim gibi mikrofon klavye sesi, arkadaki sesler gibi sesleri alıyor. Birkaç tane ayar denedim ama bir etkisi olmadı ne yapabilirim?
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2023 #2 Lysuo dedi: Dediğim gibi mikrofon klavye sesi, arkadaki sesler gibi sesleri alıyor. Birkaç tane ayar denedim ama bir etkisi olmadı ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Gürültü engellemeyi açın muhtemelen artık ses gitmez. Artı 0 Eksi
Lysuo dedi: Dediğim gibi mikrofon klavye sesi, arkadaki sesler gibi sesleri alıyor. Birkaç tane ayar denedim ama bir etkisi olmadı ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Gürültü engellemeyi açın muhtemelen artık ses gitmez.
KS KS Lysuo Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #3 EfeOzcann dedi: Gürültü engellemeyi açın muhtemelen artık ses gitmez. Genişletmek için tıkla... Fulledim onu zaten. Artı 0 Eksi
EfeOzcann dedi: Gürültü engellemeyi açın muhtemelen artık ses gitmez. Genişletmek için tıkla... Fulledim onu zaten.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 8 Nisan 2023 #4 Klavyeni aşırı mı sesli? Artı 0 Eksi
KS KS Lysuo Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #5 Krmdmrz dedi: Klavyeni aşırı mı sesli? Genişletmek için tıkla... Hayır. Red Switch zaten anlamadığım kısımda bu zaten mikrofonda Blue Switch gibi çıkıyor. Artı 0 Eksi
Krmdmrz dedi: Klavyeni aşırı mı sesli? Genişletmek için tıkla... Hayır. Red Switch zaten anlamadığım kısımda bu zaten mikrofonda Blue Switch gibi çıkıyor.
Teacher80 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 7.179 Makaleler 5 Çözümler 29 8 Nisan 2023 #6 NVIDIA ekran kartın varsa NVIDIA Broadcast ile bu sorununuz ortadan kalkar. Konuşurken davul çalsalar sadece sesiniz gider. Artı 0 Eksi
NVIDIA ekran kartın varsa NVIDIA Broadcast ile bu sorununuz ortadan kalkar. Konuşurken davul çalsalar sadece sesiniz gider.
KS KS Lysuo Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #7 Teacher80 dedi: NVIDIA ekran kartın varsa NVIDIA Broadcast ile bu sorununuz ortadan kalkar. Konuşurken davul çalsalar sadece sesiniz gider. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şimdi. Teacher80 dedi: NVIDIA ekran kartın varsa NVIDIA Broadcast ile bu sorununuz ortadan kalkar. Konuşurken davul çalsalar sadece sesiniz gider. Genişletmek için tıkla... Klavye seslerini engelledi ancak arkadaki sesleri hala alıyor. Son düzenleme: 8 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Teacher80 dedi: NVIDIA ekran kartın varsa NVIDIA Broadcast ile bu sorununuz ortadan kalkar. Konuşurken davul çalsalar sadece sesiniz gider. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şimdi. Teacher80 dedi: NVIDIA ekran kartın varsa NVIDIA Broadcast ile bu sorununuz ortadan kalkar. Konuşurken davul çalsalar sadece sesiniz gider. Genişletmek için tıkla... Klavye seslerini engelledi ancak arkadaki sesleri hala alıyor.