Logitech G Pro X mikrofon çalışmaması

BAJER

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, bugün Teknosa mağazası üzerinden Logitech G Pro X kulaklığını aldım. Hoparlörlerinde sorun yok. Fakat mikrofon çalışmıyor. Arkada müzik açıkken mikrofon müziği alıyor ama benim sesim mikrofona gitmiyor. G Hub'ı kurdum. Yine çalışmadı. Programı sildim. Aygıt yöneticisinden aygıtı kaldırdım. Fişini çıkarıp geri taktım. İşe yaramıyor. Yardım edebilecek var mı?

İşletim sistemi: Windows 8.1.

Kanka mute tuşu kapalı. Mikrofon muteli değil yani..
Kulaklığın Aux kablosu 2 kere click etmesi gerekiyormuş. 1. clickte sadece kulaklık çalışırken 2. clickten kulaklık ve mikrofon çalışabiliyormuş. Sorunum çözüldü.

Son düzenleme:
sanırım aynı olay bende de var, bu click olayini anlamadım hala cozmeye calısıyorum.

sanırım aynı olay bende de var, bu click olayini anlamadım hala cozmeye calısıyorum.
Kulaklığa taktığın kabloyu iyice ittirmen lazım. İttirdiğin zaman 2 tane click sesi geliyor. 2 tane click sesi geldiği zaman kablo tam olarak yerine oturmuş oluyor.

1 yıl sonra bugün bnm işime yaradı teşekkür ederim. Hayvan gibi itmek lazımmış jak girişini

ÇÖZÜLDÜ

aynı sorunu ben de yaşıyordum. pro x kulaklığın mikrofon kontrolü olan kablosunu ters takmışım. ses açma kapama olan ucu kulaklığa takılı olacak. diğer tarafa takarsanız ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor

Merhaba.
Bende mikrofon çalışıyor fakat oyunun ortasında ses bir anda kesiliyor. Bana ses geliyor ama mikrofonum çalışmıyor. Defalarca yerinden çıkarıp takıyorum ve düzeliyor 5 dk sonra gene aynı şey oluyor. Bazen AUX kablosunu çıkarıp takınca bazen de mikrofonu çıkarıp takınca düzeliyor, çözemedim.

Eski kasetli teyplerin sağında solunda hoparlörler olurdu. O hoparlörlerin jack girişlerini dahi azıcık taktığınızda teneke gibi sesin geldiğini duyardınız. Sonuna kadar iteklemek ve takmak gerekirdi. Pro X kulaklığımı merakımdan kontrol ettiğimde iki jack ucunda da neyin hangi tarafa takılacağı konusunda ibareler var. Ayrıca ses açma kapama ve mikrofon mute tuşu ile kulaklık arasında bir karış mesafe var. Bunu nasıl arka ses kartına takmayı başarabiliyor insan hayret doğrusu.

Bu arada kulaklık için, mikrofon ve oyun/müzik modlarını indirmeyi unutmayın.
Ses neden hala teneke gibi geliyor demeyin.

Aynı sorun bende de var sorunu çözdünüz mü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…