sym8 Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ekim 2024 #1 Fotoğrafta bulunan kulaklıgın orijinal mikrofonunu nereden temin edebilirim? Dosya Ekleri Screenshot_20241012_155102_Amazon Shopping.jpg 73,2 KB · Görüntüleme: 29
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.871 Çözümler 96 12 Ekim 2024 #2 Logitech göndermiyor mu?
sym8 Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ekim 2024 #3 Hlina dedi: Logitech göndermiyor mu? Genişletmek için tıkla... amazondan almıstım sizin dediginiz iş nasıl olur bilmem
Hlina dedi: Logitech göndermiyor mu? Genişletmek için tıkla... amazondan almıstım sizin dediginiz iş nasıl olur bilmem
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.871 Çözümler 96 12 Ekim 2024 #4 sym8 dedi: amazondan almıstım sizin dediginiz iş nasıl olur bilmem Genişletmek için tıkla... Logitech destek ile canlı görüşme yapın, faturayı ve seri numarasını isterler iletirsiniz. Yeni mikrofon göndereceklerini düşünüyorum.
sym8 dedi: amazondan almıstım sizin dediginiz iş nasıl olur bilmem Genişletmek için tıkla... Logitech destek ile canlı görüşme yapın, faturayı ve seri numarasını isterler iletirsiniz. Yeni mikrofon göndereceklerini düşünüyorum.
sym8 Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ekim 2024 #5 Hlina dedi: Logitech destek ile canlı görüşme yapın, faturayı ve seri numarasını isterler iletirsiniz. Yeni mikrofon göndereceklerini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... tamamdır çok tesekkur ederim
Hlina dedi: Logitech destek ile canlı görüşme yapın, faturayı ve seri numarasını isterler iletirsiniz. Yeni mikrofon göndereceklerini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... tamamdır çok tesekkur ederim