Akenas Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi bu iki kulaklık arasında gidip geliyorum fiyatları da çok yakın sizce hangisini almalıyım? G PRO X SE= logitech G Pro X 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Cloud Core Wireless=HyperX Cloud II Core Wireless Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2025
Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi bu iki kulaklık arasında gidip geliyorum fiyatları da çok yakın sizce hangisini almalıyım? G PRO X SE= logitech G Pro X 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Cloud Core Wireless=HyperX Cloud II Core Wireless Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.634 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #2 Akenas dedi: Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi bu iki kulaklık arasında gidip geliyorum fiyatları da çok yakın sizce hangisini almalıyım? G PRO X SE= logitech G Pro X 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Cloud Core Wireless=HyperX Cloud II Core Wireless Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Cloud 2 Core fiyatını hak etmiyor. Bence Cloud 3 Wireless'e yönelmelisin.
Akenas dedi: Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi bu iki kulaklık arasında gidip geliyorum fiyatları da çok yakın sizce hangisini almalıyım? G PRO X SE= logitech G Pro X 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Cloud Core Wireless=HyperX Cloud II Core Wireless Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Cloud 2 Core fiyatını hak etmiyor. Bence Cloud 3 Wireless'e yönelmelisin.
Akenas Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #3 Shinsoo dedi: Cloud 2 Core fiyatını hak etmiyor. Bence Cloud 3 Wireless'e yönelmelisin. Genişletmek için tıkla... cloud 3 wireless modelini de seçeneklere dahil edersek, bu üç seçenekten hangisi en mantıklı olur hocam?
Shinsoo dedi: Cloud 2 Core fiyatını hak etmiyor. Bence Cloud 3 Wireless'e yönelmelisin. Genişletmek için tıkla... cloud 3 wireless modelini de seçeneklere dahil edersek, bu üç seçenekten hangisi en mantıklı olur hocam?