Bektaş Çubuk Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #1 İyi günler. Kulaklığı alalı 1 hafta oluyor. Sesler kısık geliyor, ayak sesleri falan kasamıyorum dibimdeki adamı zor duyuyorum oyunlarda. Acaba bunun sesini nasıl yükseltirim?
İyi günler. Kulaklığı alalı 1 hafta oluyor. Sesler kısık geliyor, ayak sesleri falan kasamıyorum dibimdeki adamı zor duyuyorum oyunlarda. Acaba bunun sesini nasıl yükseltirim?
RYR Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #2 Merhaba sorunu çözebildiniz mi bendede aynı sorun var
Emreciloglu Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #3 RYR dedi: Merhaba sorunu çözebildiniz mi bendede aynı sorun var Genişletmek için tıkla... EQ ayarı yaparsanız rahatlarsınız
RYR dedi: Merhaba sorunu çözebildiniz mi bendede aynı sorun var Genişletmek için tıkla... EQ ayarı yaparsanız rahatlarsınız
Aberforth. Kilopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 634 12 Nisan 2021 #4 Nasıl kısık geliyor? Ben sesleri fulleyip masaya koyunca telefon hoparlörü kadar ses veriyor.
RYR Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #5 Emreciloglu dedi: EQ ayarı yaparsanız rahatlarsınız Genişletmek için tıkla... Kablosuz versiyonu için mi dediniz ? Kablolu ile arasında fark var çünkü
Emreciloglu dedi: EQ ayarı yaparsanız rahatlarsınız Genişletmek için tıkla... Kablosuz versiyonu için mi dediniz ? Kablolu ile arasında fark var çünkü