Bu gece 00.00'a kadar olan bir indirim. Satıcı: Hepsiburada.
İhtiyacı olanlar kesinlikle kaçırmamalı. Normal G Pro Wireless kullanan biri olarak şiddetle tavsiye ederim. Benimki bi' de bundan biraz daha ağır ve 4 senedir kullandığımı düşünürsek, halihazırda hala kullanmam ve sorun yaşamıyor olmam da cabası. Ne skatez değiştirdim, ne yanında gelen yan tuşları değiştirdim. Hiçbir bakım / onarım / yenileme yapmadan 4 sene dile kolay... Zaten bir çoğumuz mouse'un kalitesini biliyoruz ama almak isteyen arkadaşlara fikir vermek istedim.
Umarım dilediğin gibi olur Ben 1 hafta önce amazondan SS Aerox 5 sipariş vermiştim, 1 haftadır kapalı kutu koydum 900'den ama saçma sapan teklifler dışında yazan yok umarım sen başarılı olursun
Hocam çok teşekkür ediyorum indirim konusu için. Rastgele girdim foruma ve indirimi gördüm. Uzun zamandır satın almayı düşünüyordum. G703 kullanıyorum şuan, sensörleri aynı ama ergonomik yapısı ve stakezleri ilgimi çekiyordu. Bakalım fark neymiş.
Umarım dilediğin gibi olur ben 1 hafta önce Amazon'dan SS aerox 5 sipariş vermiştim, 1 haftadır kapalı kutu koydum 900'den ama saçma sapan teklifler dışında yazan yok umarım sen başarılı olursun
Dostum mevzu şu senin sattığın mouse zaten 998 TL Amazon'da var 990 TL Hepsiburada var yani o fiyata adam senden alıcağına direkt mağazadan alıyor bu aldığım mouse şu an en düşük 1799 TL hadi olsun 1700 ben bunu 1650 TL satsam 300 TL yeterli bana