Elektronik Logitech G PRO X Superlight 1359TL

Bu gece 00.00'a kadar olan bir indirim. Satıcı: Hepsiburada.

İhtiyacı olanlar kesinlikle kaçırmamalı. Normal G Pro Wireless kullanan biri olarak şiddetle tavsiye ederim. Benimki bi' de bundan biraz daha ağır ve 4 senedir kullandığımı düşünürsek, halihazırda hala kullanmam ve sorun yaşamıyor olmam da cabası. Ne skatez değiştirdim, ne yanında gelen yan tuşları değiştirdim. Hiçbir bakım / onarım / yenileme yapmadan 4 sene dile kolay... Zaten bir çoğumuz mouse'un kalitesini biliyoruz ama almak isteyen arkadaşlara fikir vermek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldım bende az önce ama ben satacağım hiç kutusunu açmadan 300 TL kar edilebilir diye düşünüyorum en ucuz 1799 TL baktığım her sitede
Umarım dilediğin gibi olur Ben 1 hafta önce amazondan SS Aerox 5 sipariş vermiştim, 1 haftadır kapalı kutu koydum 900'den ama saçma sapan teklifler dışında yazan yok umarım sen başarılı olursun

1100 TL beyaz olanını almıştım ama doların bu kadar yükseldiğini düşünürsek iyi fiyat.
Beyaz bu fiyatta olsaydı bende yapıştırırdım

Dostum mevzu şu senin sattığın mouse zaten 998 TL Amazon'da var 990 TL Hepsiburada var yani o fiyata adam senden alıcağına direkt mağazadan alıyor bu aldığım mouse şu an en düşük 1799 TL hadi olsun 1700 ben bunu 1650 TL satsam 300 TL yeterli bana

Beyaz olanı olsa direkt almıştım . İlerleyen günlerde beyaz olanı da bu fiyata düşebilir diye beklemeyi tercih ettim hayırlısı artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…