B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.410 Makaleler 3 Çözümler 20 4 Mayıs 2024 #1 15x8 elim var GPX2 uygun olur mu? (tutuşum palm-claw) Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2024
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 4 Mayıs 2024 #2 belirsizz dedi: 15x8 elim var GPX2 uygun olur mu? (tutuşum palm-claw) Genişletmek için tıkla... Eliniz baya küçük ama sorun çıkaracağını sanmıyorum lakin GPX 2 çöp, gidin Lamzu Atlantis Mini falan bakın.
belirsizz dedi: 15x8 elim var GPX2 uygun olur mu? (tutuşum palm-claw) Genişletmek için tıkla... Eliniz baya küçük ama sorun çıkaracağını sanmıyorum lakin GPX 2 çöp, gidin Lamzu Atlantis Mini falan bakın.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 4 Mayıs 2024 #3 belirsizz dedi: 15x8 elim var GPX2 uygun olur mu? (tutuşum palm-claw) Genişletmek için tıkla... Elinize bir şey diyemem sadece normale göre biraz küçük onun dışında ise G PRO XS2 almayın fiyatını hak etmiyor.
belirsizz dedi: 15x8 elim var GPX2 uygun olur mu? (tutuşum palm-claw) Genişletmek için tıkla... Elinize bir şey diyemem sadece normale göre biraz küçük onun dışında ise G PRO XS2 almayın fiyatını hak etmiyor.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.410 Makaleler 3 Çözümler 20 4 Mayıs 2024 #4 464250 dedi: Eliniz bayağı küçük ama sorun çıkaracağını sanmıyorum lakin gpx 2 çöp, gidin Lamzu Atlantis mini falan bakın. Genişletmek için tıkla... Sağ olun(bu arada ben DV3 Pro sipariş etmiştim büyük olduğunu duyunca iptal etme kararı aldım)
464250 dedi: Eliniz bayağı küçük ama sorun çıkaracağını sanmıyorum lakin gpx 2 çöp, gidin Lamzu Atlantis mini falan bakın. Genişletmek için tıkla... Sağ olun(bu arada ben DV3 Pro sipariş etmiştim büyük olduğunu duyunca iptal etme kararı aldım)
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 4 Mayıs 2024 #5 belirsizz dedi: Sağ olun(bu arada ben DV3 Pro sipariş etmiştim büyük olduğunu duyunca iptal etme kararı aldım) Genişletmek için tıkla... bende Dav 3 kullanıyorum elim 18.5 cm olmasına rağmen anca uyuyor. Zaten 17cm altına o mouse önerilmiyor.
belirsizz dedi: Sağ olun(bu arada ben DV3 Pro sipariş etmiştim büyük olduğunu duyunca iptal etme kararı aldım) Genişletmek için tıkla... bende Dav 3 kullanıyorum elim 18.5 cm olmasına rağmen anca uyuyor. Zaten 17cm altına o mouse önerilmiyor.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.410 Makaleler 3 Çözümler 20 4 Mayıs 2024 #6 pawEn dedi: Elinize bir şey diyemem sadece normale göre biraz küçük onun dışında ise G PRO XS2 almayın fiyatını hak etmiyor. Genişletmek için tıkla... Elimin büyümeye devam etmesine güvenip Razer DeathAdder V3 Pro sipariş etmiştim iptal etmem lazım.
pawEn dedi: Elinize bir şey diyemem sadece normale göre biraz küçük onun dışında ise G PRO XS2 almayın fiyatını hak etmiyor. Genişletmek için tıkla... Elimin büyümeye devam etmesine güvenip Razer DeathAdder V3 Pro sipariş etmiştim iptal etmem lazım.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 4 Mayıs 2024 #7 belirsizz dedi: Elimin büyümeye devam etmesine güvenip Razer DeathAdder V3 Pro sipariş etmiştim iptal etmem lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam size önerim 4000 TL'ye mouse önerisi diye konu açmanız, elinizin boyutunu ve tutuşunuzu yazmanız , gpxten çok daha iyi mouse öneren arkadaşlarımız olucaktir.
belirsizz dedi: Elimin büyümeye devam etmesine güvenip Razer DeathAdder V3 Pro sipariş etmiştim iptal etmem lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam size önerim 4000 TL'ye mouse önerisi diye konu açmanız, elinizin boyutunu ve tutuşunuzu yazmanız , gpxten çok daha iyi mouse öneren arkadaşlarımız olucaktir.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.410 Makaleler 3 Çözümler 20 4 Mayıs 2024 #8 464250 dedi: Bende dav 3 kullanıyorum elim 18.5 cm olmasına rağmen anca uyuyor. Zaten 17cm altına o mouse önerilmiyor. Genişletmek için tıkla... Gpx 2'den başka alternatiflerim var ama satıcı ile ilgili kaygılarım var.
464250 dedi: Bende dav 3 kullanıyorum elim 18.5 cm olmasına rağmen anca uyuyor. Zaten 17cm altına o mouse önerilmiyor. Genişletmek için tıkla... Gpx 2'den başka alternatiflerim var ama satıcı ile ilgili kaygılarım var.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 4 Mayıs 2024 #9 belirsizz dedi: Gpx 2'den başka alternatiflerim var ama satıcı ile ilgili kaygılarım var. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi konu açın her şeyi belirtin kaygılarınızı da belirtin yardımcı olalım.
belirsizz dedi: Gpx 2'den başka alternatiflerim var ama satıcı ile ilgili kaygılarım var. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi konu açın her şeyi belirtin kaygılarınızı da belirtin yardımcı olalım.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.410 Makaleler 3 Çözümler 20 4 Mayıs 2024 #10 pawEn dedi: Arkadaşın dediği gibi konu açın her şeyi belirtin kaygılarınızı da belirtin yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Çok fazla konu açtığım için beklemem gerekiyor sanırım.
pawEn dedi: Arkadaşın dediği gibi konu açın her şeyi belirtin kaygılarınızı da belirtin yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Çok fazla konu açtığım için beklemem gerekiyor sanırım.