7 791374 Picopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 429 Çözümler 1 6 Ekim 2024 #11 zagor123 dedi: F1 Pro ile Pro Max arası tek fark batarya sanırım fiyat farkını vermeye değer mi? Bir de buradaki konuya da bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... F1 Pro bataryası fena değil ama sonuçta 1 kere alıyorsunuz almışken Pro Max almak bana daha mantıklı geldi. O klavye modeli hakkında bir fikrim yok.
zagor123 dedi: F1 Pro ile Pro Max arası tek fark batarya sanırım fiyat farkını vermeye değer mi? Bir de buradaki konuya da bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... F1 Pro bataryası fena değil ama sonuçta 1 kere alıyorsunuz almışken Pro Max almak bana daha mantıklı geldi. O klavye modeli hakkında bir fikrim yok.
Z zagor123 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 319 Çözümler 1 8 Ekim 2024 #12 791374 dedi: F1 Pro bataryası fena değil ama sonuçta 1 kere alıyorsunuz almışken Pro Max almak bana daha mantıklı geldi. O klavye modeli hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim siparişi verdim. Hangi şehirde yaşıyorsunuz kargo kaç günde gelmişti?
791374 dedi: F1 Pro bataryası fena değil ama sonuçta 1 kere alıyorsunuz almışken Pro Max almak bana daha mantıklı geldi. O klavye modeli hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim siparişi verdim. Hangi şehirde yaşıyorsunuz kargo kaç günde gelmişti?