Yakın zamanda G733 kulaklık aldım ve şimdi Logitech set dizmek istiyorum. Maksimum 5000 TL bütçeye bu fare alınır mı? Veya alternatifleri daha iyi olanları var mıdır? Mesela Logitech Pro 2 lightspeed veya G PRO Wireless gibi modellerde var hatta benim dediğim modelin düz yani 2. olmayanı var. Eğer aralarında çok fark yok ise G PRO Wireless olanıda alabilirim çünkü en ucuz olan G PRO Wireless, yaklaşık 3000 TL.
Genellikle FPS oyunları oynarım özellikle CS2, r6s gibi bu yüzden bu oyunlara yönelik mouse arıyorum. Muhtemelen Logitech alacağım çünkü set dizmek istiyorum. Şu an kullandığım ekipmanların hepsi Gamepower hatta mousepadine kadar fakat yıllar oldu ve eskidiler kulaklık ile başladım en son klavyeyide alıp setimi tamamlamak istiyorum. Bu yüzden Logitech bir fare alacağım kesin. Fakat dediğim fareden bu fiyat bandında başka markalar varsa daha iyi, onları da yazarsanız sevinirim. Razer, SteelSeries gibi en azından bir fikrim olmuş olur. Fareler hakkında pek bir bilgim yok bu yüzden konu hakkında emin ve bilgili olan arkadaşlar beni yönlendirirse çok mutlu olurum.