Profesyonel Valorant oynuyorum. Tepki süresi benim için önemli. Kablosuz kaliteli mouse arıyorum. Sizce alınır mı? Yoksa farklı modellere mi yönelmeliyim?
En ucuz Logitech G PRO X Superlight 2 Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO X Superlight 2 Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.999,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Profesyonel Valorant oynuyorum. Tepki süresi benim için önemli. Kablosuz kaliteli mouse arıyorum. Sizce alınır mı? Yoksa farklı modellere mi yönelmeliyim?
En ucuz Logitech G PRO X Superlight 2 Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO X Superlight 2 Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.999,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Donanım olarak başa mcu ve sensör geliyor zaten, sensör olarak şarj süresi 150 saat, 8000 Hz polling rate ve 1 MS gecikemye sahip , switchleri tactile hissettiriyor. Malzeme kalitesi olarak üst seviye değil fakat mouseta gıcırdama/çatırdama sorunu yok Lamzu ve Vgn'nin bazı mouselarında olduğu gibi. Aynı fiyat bandında 1-2 rakibi var örneğin Maya X .
Maya X var, eğer bütçe çıkarsa Beast X Max al geç , fakat Logi garantisi kesinlikle Wraith garantisinden daha iyidir. Wraith'ta bazen bakmıyorlar ürüne geri gönderiyorlar veya tamir etmeye çalışıyorlar, Logitech bozulursa direk yenisini yolluyorlar.