Alınmaz, bu fiyata çok daha iyileri var.
Dah net konuşmak gerekirse artık SteelSeries,Razer,Logitech .... markaların mouseları alınmaz.
Hemen her bütçede daha iyileri var.
Fiyatı iyi fakat kesinlikle parasını hak etmeyen bir mouse. Malzeme kalitesi ve bitmek bilmeyen QC sorunlarıyla öne çıkan bir model. Yine de illa marka olsun, ergo olsun diyenler için fiyatı gayet uygun.
Anlık Steelseries Prime Wireless kullanıyorum. Şeklinden memnunum ancak teknolojisinin eski kalması ve ağır olması gibi sebeplerle değiştireceğim.Teşekkür ederim 3 taksitle 5400 TL'yi yemek çok daha iyi olacaktır bu fareyi almak yerine. QC sorunları bitmiyor.
Razer'dan hoşlanmıyorum 2000TL olsa yine almazdım.Geçen 4400 TL ye Razer Viper V3 Pro aldık.
Ben de simetrik kullanamıyorum, ergonomik mouse kullanıyorum fakat G PRO X SUPERLİGHT modeli elime oturan en iyi simetrik modeldi. SS modelleri ve Razer Viper denemiştim pek bana göre değildir. Şekli uyuyorsa alabileceğiniz iyi model ancak bunun birebir aynı klonu ATK A9 PRO veya Ultra modelini önerebilirim. Mchose A7 Ultra önerebilirim. O da aynı şekle sahip.Anlık Steelseries Prime Wireless kullanıyorum. Şeklinden memnunum ancak teknolojisinin eski kalması ve ağır olması gibi sebeplerle değiştireceğim.
Simetrik mouselar'dan hoşlanmıyorum, SPW'ye benzer şekilde ergo ve mutlaka deliksiz yapıda daha iyi bir seçenek ben bulamadım, sizin bildiğiniz varsa söylerseniz GPX2'yi iptal edip onu alabilirim, benim için farketmez. Bütçe kısıtım yok.
Mouse tavsiyesi için post attım gelen en başlı öneri GPX2 idi, bir süredir de fiyatını takip ediyordum, ciddi manada aylardır 5950TL'nin dde altında görmemiştim. Şu anki fiyatı bu mouse özelinde uygun yani.
Selamlar, detaylı cevap için teşekkürler.Ben de simetrik kullanamıyorum, ergonomik mouse kullanıyorum fakat G PRO X SUPERLİGHT modeli elime oturan en iyi simetrik modeldi. SS modelleri ve Razer Viper denemiştim pek bana göre değildir. Şekli uyuyorsa alabileceğiniz iyi model ancak bunun birebir aynı klonu ATK A9 PRO veya Ultra modelini önerebilirim. Mchose A7 Ultra önerebilirim. O da aynı şekle sahip.
Ergonomik istiyorsanız Deathadder V3 iyi seçenek ancak biraz yüksek olduğundan çoğuna göre büyük sayılabilir. Ergo olarak WAIZOWL OGM Pro v2 veya Scyrox V6 olabilir
Selamlar, detaylı cevap için teşekkürler.
Öncelikle Razer kesinlikle almıyorum, geçmişten kötü tecrübeler diyelim, bedava gelse kullanmaya tenezzül etmem satarım.
Simetrik olanlarda söylediğim üzere benlik değil, ergo istiyorum, konuda bahsi geçen mouse'da GPX'in DEX yani ergo modeli.
Scyrox V6'da simetrik diye biliyorum, öyle duruyor yine, o tarafa yakın en azından.
WAIZOWL OGM Pro v2 kalıyor geriye, onu bir denemem gerek sadece şekil olarak çok yakın durmuyor GPX2'ye ancak onu da deneyimleyebilecek bir imkanım yok şu anda bilemedim kısaca.
Lamzu PARO AURORA kaldı benim de aklımda, deneyimleyemediğim için almaya cesaret edemedim yine. GPX ile aynı fiyatta, o kadar verdikten sonra da insan bir düşünüyor yine bildiğimden şaşmasam mı diye
Scyrox evet simetrik ama Palm tutuşa daha yakın bir mouse tam Palm sayılmasa da. Okuduğum yorumlar en azından öyle diyor. Ben de ergo kullanıyorum ama simetrik konusunda en çok beğendiğim GPX oldu. Deneme imkanınız varsa deneyin. Olmadı iade kabul eden siteden alın Wraith kutusu açık ürünü asla iade almıyor.Selamlar, detaylı cevap için teşekkürler.
Öncelikle Razer kesinlikle almıyorum, geçmişten kötü tecrübeler diyelim, bedava gelse kullanmaya tenezzül etmem satarım.
Simetrik olanlarda söylediğim üzere benlik değil, ergo istiyorum, konuda bahsi geçen mouse'da GPX'in DEX yani ergo modeli.
Scyrox V6'da simetrik diye biliyorum, öyle duruyor yine, o tarafa yakın en azından.
WAIZOWL OGM Pro v2 kalıyor geriye, onu bir denemem gerek sadece şekil olarak çok yakın durmuyor GPX2'ye ancak onu da deneyimleyebilecek bir imkanım yok şu anda bilemedim kısaca.
Lamzu PARO AURORA kaldı benim de aklımda, deneyimleyemediğim için almaya cesaret edemedim yine. GPX ile aynı fiyatta, o kadar verdikten sonra da insan bir düşünüyor yine bildiğimden şaşmasam mı diye