Logitech G PRO X Superlight 2 DeX 5000 TL'ye alınır mı?

dex model miydi? düşündürdü bu sorun... bu orta click sorunu+ kayarken terse gitmeyi şu an v2pro da yaşıyorum illet bi sorun.

DeX model miydi? Düşündürdü bu sorun... Bu orta Click sorunu+ kayarken terse gitmeyi şu an v2Pro da yaşıyorum illet bir sorun.

Evet DeX modeliydi. O scroll kaydırırken ileri geri gitmesi tozla alakalı. Bende olmamıştı ama dediğim gibi 4-5 gün kullanabildim. Yarın iade için kargo firmasından gelip alacaklar.
O bahsettiğiniz sorun Razer'in tüm mouselerinde başıma geldi. 2 yıldır MSI'ın 200₺ ye aldığım mousesini kullanıyorum adamlar nasıl yaptıysa duvara fırlattım bana mısın demedi hiçbir problem yok. Ama DeX kullandıktan sonra yüzüne bakasım gelmiyor

Tekrar Dex'ten devam mı edeceksin komple iade mi ? ben de Razer'a bu scroll yüzünden soğudum dex düşünüyorum

Tekrar Dex'ten devam mı edeceksin komple iade mi ? ben de Razer'a bu scroll yüzünden soğudum dex düşünüyorum
Dex'ten tekrar devam edeceğim. Fakat değişim talebi yapmadım çünkü ekstradan beklemek istemiyorum. İade gerçekleşince tekrar alacağım.

Dex'ten tekrar devam edeceğim. Fakat değişim talebi yapmadım çünkü ekstradan beklemek istemiyorum. İade gerçekleşince tekrar alacağım.
Anladım, ben de alayım o zaman ya karar verdim sanırım superlight 2 düşündürmüştü de dexi görünce emin oldum galiba ıps değeri falan tatmin edici duruyor. 6, 6.5 k arası bulunabiliyor bu arada bilgin olsun araştır

biri 500 biri 888 olarak gördüm eğer değerler doğru yazılmışsa ama bilmiyorum olabilir
Aynı sensörü kullanıyor. Firmware güncellemesi ile düz Superlight 2'de 888 IPS değerine çıkıyor.
Tek farkları şekli. Lakin fareyi inceleyen bazı kişiler malzeme kalitesi iyileştirilmiş diyordu. Ben düz Superlight 2 kullanıp sattım sırf malzeme kalitesi yüzünden.

güncellemeden haberim yoktu teşekkür ederim. dex mi almalıyım sence viper v3 pro beklemeli miyim biraz daha yaygınlaşmasını? v2 proda kronik tekerlek sorunu yaşadığımdan biraz çekincem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…