Logitech G PRO X Superlight 2 DeX için mouse pad önerisi

kuyt5252

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Talebe)
Arkadaşlar bende MediaMarkt'ın uygulamasından 4669 TL'ye G PRO X Superlight 2 DeX aldım. Mouse bugün geldi fakat mousepadim 3-4 senelik eskidi artık ve kirli gibi. Bende yeni mouse pad alana kadar eski faremi kullanmaya devam edeceğim. CS2 Valorant LoL oynuyorum genelde Valorant çok oynamıyorum ama yeni mouse pad alınca Valorant'a da tekrar başlamayı düşünüyorum. Bütçem mouse pad için 500-1000 TL arası sizce bu mouse pad alınır mı? Klasse Longteng Huoyun Gaming Mousepad yoksa bu fiyata daha iyisi var mıdır? Veya üstüne 500 TL daha ekleyip Wraith Spirit of Aim Mousepad bu mouse pad mi alınmalı? 800DPI kullanıyorum şu anki faremi CS2 sensim de 0.6 Speed mouse pad benim için daha iyi olur bence. Düşük sens oynadığım için benim için hybrid ya da Speed mouse pad daha iyi bir seçenek olacağını düşünüyorum. Bir de bu model var Wraith Blade Y Hard Mousepad Blade Y'nin stoğu yok Blade y Pro'nun stoğu var.

Blade Y kullanımı rahat değil longteng yüzey soyulma ve performans kaybı sorunu var spirit of aim Speed versiyonu iyi olur ancak aşırı kaliteli diyemem parasının hakkını veriyor ama daha iyileri var fazla para vermek istemiyorsanız alınır

Yani 1500-2000 TL'den fazla vereceğimi sanmıyorum o fiyatlarda da en iyi seçenek spirit of aim Speed versiyonu oluyor herhalde.

İlk seri spirit of aim alabilirsin speed versiyonu ne aşırı hızlı nede aşırı yavaş sizin için iyi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…