Logitech G PRO X Superlight 2 DeX vs Zowie EC2-cw

• Konuyu başlatan cerns
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 3.315

cerns

Hectopat
Merhaba, ben yaklaşık olarak 1 yıl önce Zowie EC2'adan Logitech G PRO X Superlight 2'ye geçtim fakat yıllar boyu EC2'nin tutuş şekline alıştıktan sonra G PRO X'e pek alışamadım. Geçenlerde Logitech'in G PRO X'in DeX versiyonunu gördüm ve ergonomik olması yönünden Zowie'ye benzettim. Bilmiyorum ben belki de yıllar boyu Zowie kullandığım için Logitech'e alışamadım. Fakat FPS oynayanlar bilir ki G PRO artık günümüzde FPS denince akla gelen ilk mouse. Ben de iki mouseninde emsal sayılabilecek modelleri arasında kaldım. Ve siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz ve neden ederdiniz bunu merak ettim şimdiden teşekkür ederim.

DeathAdder neden düşünmüyorsun?
Aslında belirli bir nedeni yok yeni modelleri aklında bir fikrim yok ve en son deathadder mouseyi 5 yıl önce falan kullandım hakkında bilgin varsa ve popülerse neden olmasın farklı bilgilere de açığım ama bu ikisi arasındaki düsüncelerini belirtirsen onları da dinlerim

Aslında belirli bir nedeni yok yeni modelleri aklında bir fikrim yok ve en son deathadder mouseyi 5 yıl önce falan kullandım hakkında bilgin varsa ve popülerse neden olmasın farklı bilgilere de açığım ama bu ikisi arasındaki düsüncelerini belirtirsen onları da dinlerim
Mouse tutuşun nedir önce ona bi bak

Superlight 2 DeX kullanıyorum teknik özellik olarak alınabilir fakat malzeme kalitesi itibarıyla fiyatını hak etmiyor. Eğer o bütçelere çıkıyorsan Pulsar Xlite V3 eS bakmanı öneririm. Shape olarak EC2-cw ile aynı ve malzeme kalitesi olarak cidden çok başarılı aynı başarıyı Logitech gösterememiş. Altındaki OLED ekranı sayesinde drivere gerek kalmadan DPI ve Hz ayarlarını yapabiliyorsun zaten içerisinden 4K dongle çıkıyor. Kabolu 8k, kablosuz 4K kullanabiliyorsun. Aktif olarak zywoo turnuva maçlarında kullanıyor fareyi hala daha memnundu, bir üst modelini beklediğini Esl'e verdiği röportajda öyle söylemişti. ZywOo CS2 settings, crosshair & config

ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse hepsinden daha iyi mouse ve yarı fiyatına.

Hocam sensör ve Hz olarak iyi mouse fakat X1'in kasası kronik sorunlu. Bende F1 Pro Max vardı yanlarında esneme ve gıcırdama sorunu vardı hatta bu sorunu Sora V2 kullananlar bile yaşamıştı. VXE kasa malzemesinden sensör ve mcuyu iyi yapacağım diye kaçıyor.

Hocam sensör ve Hz olarak iyi mouse fakat X1'in kasası kronik sorunlu. Bende F1 Pro Max vardı yanlarında esneme ve gıcırdama sorunu vardı hatta bu sorunu Sora V2 kullananlar bile yaşamıştı. VXE kasa malzemesinden sensör ve mcuyu iyi yapacağım diye kaçıyor.
3 tane arkadaşım f1 2 tanesi x1 kullanıyo ve bende f1 kullanıyorum bu sorunu ilk defa senden duydum. Benim faremde gram esneme ve trim sesi yok. Sora v2 kullanan 2 tane arkadaşımda hiç bu problemleri yaşamadı.

3 tane arkadaşım F1 2 tanesi X1 kullanıyor ve bende F1 kullanıyorum bu sorunu ilk defa senden duydum. Benim faremde gram esneme ve TRIM sesi yok.

Sahibinden'de ki ilanlar hala duruyor mu bilmiyorum fakat 2-3 kişi sırf bu sorun yüzünden satılığa koymuşlardı eğer Swarcow'un dcsinde varsanız orayada bakabilirsiniz dile getirenler olmuştu. Belki şans işidir bilmiyorum ayrıca bence Mouse'nin 35 gram olması gibi unsurlar gereksiz mouse biraz da ele oturup varlığını hissetirmeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı