Logitech G PRO X Superlight 2 hala alınır mı?

Kırık Pena

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir mouse alacağım fakat Wraith'den mouse alasım yok. Önceden Darmoshark M3 almıştım fakat scroll tuşu bozuldu; bu yüzden Çin malı almak istemiyorum. Superlight 2, her ne kadar o kadar etmese de çok daha kaliteli geliyor ve üzmez gibi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Ben olsam alternatiflere yönelirdim Lamzu maya X iyidir pahalı dersen Scyrox V6 da bakabilirsin.

Günümüzdeki fiyatiyla hayır. Scyrox V6 alman daha mantıklı .
Superlight 2 scroll değil, malzeme kalitesi ile üzer. Daha da komik yani.
Malzeme kalitesi Darmonshark M3'ten kat kat daha iyi.

Evet, ben de böyle yapacağım fakat scroll tuşu tasarımını beğenmedim. Aklımda pulsar x2gh es medium var. Eki Görüntüle 2464298
eS serilerinde DPI özel olarak ayarlanamıyor diye biliyorum, 1200 gibi değerlerde kullanıyorsanız yok yani.
Ben de alacaktım 4200TL'ye düşen modelini ama sırf bunun için almadım. 800-1600 diye gidiyor sanırım. Ya da Swarcow yanlış bilgi veriyor.

ES serilerinde DPI özel olarak ayarlanamıyor diye biliyorum, 1200 gibi değerlerde kullanıyorsanız yok yani.
Ben de alacaktım 4200TL'ye düşen modelini ama sırf bunun için almadım. 800-1600 diye gidiyor sanırım.

1600 olarak kullanıyorum da sonradan bunun da plastik kalitesini beğenmedim. Razer DeathAdder V3 Pro alıp geçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…