Logitech G PRO X Superlight 2 için skatez önerisi

@belirsizz
@599108

Merhaba,

İki gün önce Logitech G PRO X Superlight 2 mouse aldım.
Stok skatezlerini herkes kolay aşınması ve yıpranmasından dolayı değiştirdiğini söylemiş fakat benim için garip olan şey, X-Raypad Aqua Control Zero gibi slow control mouse pad kullanmama rağmen bu mouse skatezlerinden dolayı yağ gibi kayıyor ve ben kontrol skatez istiyorum.

Bu mouseyi almadan önce Razer Deathadder V3 pro kullanıyordum. Dav3 pro mousenin stok skatezlerinden hiçbir şikayetim yoktu ve inanılmaz kontrolde sağlıyordu. Cevhermiş meğer benim için o mouse... Skatez açısından da özellikle tabii ki.

Şimdi WraithEsports firmasının bizlere sunduğu, Wraith Hoverpad V2, X-Raypad Obsidian, ESP Tiger ICE V2 PTFE skatezler var.

Satın almadan önce yine de buraya yazmak istedim.

Bana en iyi kontrolü sağlayacak olan, power stopping yani güçlü durdurma özelliği olan ve kademe kademe kontrollü mouseyi hareket ettirmeme olanak verecek olan skatez almam gerekirse,

ESP Tiger ICE V2 PTFE skatez en yavaş, en kontrollü skatez mi oluyor ve bunu mu satın almam gerek?

Yardımcı olursanız çok sevinirim. :)

@belirsizz
@599108

Merhaba,

İki gün önce Logitech G PRO X Superlight 2 mouse aldım.
Stok skatezlerini herkes kolay aşınması ve yıpranmasından dolayı değiştirdiğini söylemiş fakat benim için garip olan şey, X-Raypad Aqua Control Zero gibi Slow Control mouse pad kullanmama rağmen bu mouse skatezlerinden dolayı yağ gibi kayıyor ve ben kontrol skatez istiyorum.

Bu fareyi almadan önce Razer DeathAdder V3 Pro kullanıyordum. Dav3 Pro farenin stok skatezlerinden hiçbir şikayetim yoktu ve inanılmaz kontrolde sağlıyordu. Cevhermiş meğer benim için o mouse... Skatez açısından da özellikle tabii ki.

Şimdi WraithEsports firmasının bizlere sunduğu, Wraith Hoverpad V2, X-Raypad Obsidian, ESP Tiger ICE V2 PTFE skatezler var.

Satın almadan önce yine de buraya yazmak istedim.

Bana en iyi kontrolü sağlayacak olan, Power stopping yani güçlü durdurma özelliği olan ve kademe kademe kontrollü fareyi hareket ettirmeme olanak verecek olan skatez almam gerekirse,

ESP Tiger ICE V2 PTFE skatez en yavaş, en kontrollü skatez mi oluyor ve bunu mu satın almam gerek?

Yardımcı olursanız çok sevinirim. :)

Hangisi yavaştı hangisi hızlıydı karıştırıyorum hocam. @599108 hocam cevap verebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı