Logitech G PRO X Superlight 2 için Wraith skatez mi Superglide2 skatez mi?

Amazondaki Superglide yorumları pek iyi değil.

Amazondaki Superglide yorumları pek iyi değil.
evet ona da dikkat ettim ama başka yerdeki yorumları iyi gibiydi. Genelde wraith öneriliyor ama daha iyi olduğu için mi yoksa daha ucuz olduğu için mi onu merak ettim

Wraith Hoverpad V2 aldım. Öyle yağ gibi akma olmasa da kesinlikle kendi skatezlerine göre çok daha kaygan ve güzel bir his veriyor. Farenin hafifliğini daha iyi hissedebiliyorsunuz. Belki ileride cam skatez de denerim ama kalın olduğu da söyleniyor. Çok gerek var mı bilemiyorum

Son düzenleme:
Hocam his nasıl hala aynı mı? Superglide2 alsam mı diye düşünüyordum ben de, yorumunuzu görünce sorayım dedim.

Hocam his nasıl hala aynı mı? Superglide2 alsam mı diye düşünüyordum ben de, yorumunuzu görünce sorayım dedim.

Superglide2 de aşırı kayma olursa diye çekindim açıkçası. Refleksler yavaşladı oyunlarda dağa taşa ateş etmek istemedim Wraith hoverpad V2 stok skatezlere göre çok daha iyi bir kayma hissi veriyor tavsiye ederim. Superglide2 alırsanız da yorumlarınızı merak ediyorum.

Merhaba, iki gün önce superlight 2 aldım ve stok skatezlerinden çoğu kişinin şikayetçi olduğunu ve genelde herkesin bu skatezleri değiştirdiğini öğrendim.

1) Stok skatezde herhangi bir sorun yok ve kayıyor. Hem de mikro dokumalı çok fazla kontrol yüzeye sahip bir mouse pad kullanmama rağmen hızlı kayıyor ve ben bu stok skatezlerin hızlı kaymasından şikayetçiyim. Yani tam aksine, ben skatezin kontrol skatez, yani kontrol gücümü arttırsın isterim.

2) Bu mouseyi Razer Deathadder v3 pro modelinden sonra tercih ettim. Razer mouse kullanırken hiç böyle bir derdim yoktu ve stok skatezleriyle birlikte kontrolü çok iyi sağlardım. Aynı mouse padi kullanıyorum.

3) Tüm bunları göz önünde bulundurduğunuzda, Wraith Hoverpad V2 skatez satın aldığınız ve deneyimlediğiniz için sizden bir kaç soru sorarak yardım almak isterim.

a) Stok skatezleri, Wraith Hoverpad V2 skatezler ile değiştirdiğimde, kontrolüm artar mı? Yoksa stok skatezlerin bile şu an hızlı olduğundan şikayetçi olduğum için ve daha iyi kaydığını söylediğiniz için bu şikayetim daha çok artar mı?

b) Wraith Hoverpad V2 skatez dışında başka bir skatez denediniz mi? Eğer başka bir skatez denediyseniz hangi skatezin kontrol odaklı skatez olduğunu bana söyler misiniz?

c) WraithEsports sitesinde şu anda, Wraith Hoverpad V2 skatez dışında, X-Raypad Obsidian skatez ve ESPTiger markasının skatezi var. X-Raypad Obsidian skatezlerin iyi oturmadığını ve superlight 2 kullanıcıların bu skatezden memnun kalmadığını belirtirsek, ESPTiger markasına ait skatez ile ilgili bir deneyiminiz oldu mu, bilginiz var mı?

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun.
Evet stok skatezler de hızlıydı ancak akışkan değil gibi geliyordu. Wraith hoverpad V2 skatezler çok pahalı olmadığından denemek istedim ve o akışkanlığı sağladı. Ancak siz daha kontrollü bir skatez istiyorsunuz bu konuda maalesef bir tecrübem yok. Mouse hafifledikçe kontrol daha zorlaşıyor tabii fakat zamanla alışabileceğinizi de düşünüyorum.
Bu arada eğer beyaz aldıysanız sık sık temizlemenizi öneririm. Başlangıçta bir şey olmuyor gibi görünse da zamanla sararıyor.

İlginiz için teşekkür ederim hocam.
Siyah rengini almak istemediğimden ve satın alacağım yerde sadece pembe renk olduğundan, pembe rengi aldım. Yoksa beyaz rengi hoşuma gidiyordu. Sık sık temizleme gibi bir derdim yok o zaman

Rica ederim. Pembesi de çok hoş. Eşimin benden almayacağını bilsem düşünebilirdim tekrar hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…