Logitech G PRO X Superlight 2 kronik sorunlu mu?

Daha ucuza el tutuşunuza göre Ninjutso Sora-Lamzu Atlantis veya Pulsar'ın 4K versiyonları daha mantıklı.

G Pro X 2 palm olarak kullanılabilir lakin Sora ve Atlantis küçük kalıyor.
Pal isteniyorsa Zaten Thorn alsın hocam. Benim elim büyük ve palm ve claw arası tutuyorum. İlla palm isterse Darmoshark M3-4K da alınır.

Sorunları şu an yok ama o fiyat bandını asla hak etmiyor. Sora 4K ve Atlantis varken asla tercih olamaz.
Sora 4k satan bir yer bulamadım fena gözükmüyor ama cidden bulamadım Türkiye için. Bulursanız atar mısınız ? Onu da araştırayım. (Wraith yabancı diye biliyorum)

Bilinen bir sorun yok ama o fiyata daha iyileri var, arkadaşlar söylemiş özellikle @Iorweth25 hocam söylemiş.

Sorunları şu an yok ama o fiyat bandını asla hak etmiyor. Sora 4K ve Atlantis varken asla tercih olamaz.
Türk gibi görünüyor , hiç bilmediğim bir site . Bende beğendim aslında Sora'yı ben ama emin olamadım Superlight 2 mi Sora 'mı arasında

Türk gibi görünüyor, hiç bilmediğim bir site. Bende beğendim aslında Sora'yı ben ama emin olamadım Superlight 2 mi sora 'mı arasında.

Sora tartışmasız. Sora her şeyiyle çok daha iyi seçenek. Sadece 4K Hz'in ilerideki avantajı için bile alınabilir.
Wraith güvenilirdir dipnot düşeyim.

Sora tartışmasız. Sora her şeyiyle çok daha iyi seçenek. Sadece 4K Hz'in ilerideki avantajı için bile alınabilir.
Wraith güvenilirdir dipnot düşeyim.
4000 Hz kaç ms oluyor ? Gerçi 4000 fazla yoruyor diyorlar. 2000'e çekerim diye düşünüyorum.

Siz kullandınız mı peki boyu çok mu küçük sizce ? Küçük-orta denilebilecek elim var. Fare tutuşlarından hepsini yapıyorum aslında tabii ki buna palm da dahil.
Darmoshark M3-S. Bütçeniz varsa Lamzu Atlantis mini veya Atlantis OG pro V2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…