Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed vs Razer DeathAdder V3 Pro

675849

Centipat
Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed vs Razer DeathAdder V3 Pro.

Tutuş stili: İsmini tam olarak belirleyemedim fakat genellikle avuç içimi biraz doldurmasını istiyorum. Tutarken de parmaklarımın yalnızca orta eklem kısmı fare ile temas etmiyor. Mouse tuşlarıyla parmaklarım boyuna olarak temas ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Superlight 2 kullanıcısı olarak bunu öneriyorum.

Bu model avucunu Superlight ve V3 Pro kadar doldurmaz hocam, eger dolgun bir sey istiyorsa Superlight daha iyi olur.

Tutus seklinizden anladigim kadariyla, her iki modelde avucunu guzelce doldurur ancak. V3 Pronun sol tarafı daha kivrimli olacak Superlighta gore, ona alisma durumunda kalabilirsiniz. Eliniz birazcik da olsa buyuk ise, V3 Pro oneririm. İade kabul edecek bir yerden almanızı da oneririm. Olmazsa, eliniz agrirsa ugrasmazsiniz.

Hocam üzerindeki boşluklar rahatsız eder mi? Bunca zaman hep üstü kapalı mouselara alıştım.

Hocam amazon tr den alıyorum genellikle. Avuç içimi tam doldurmuyor aslında şu anki mouse um. Yani alıştığım şey şöyle. Avucumun parmaklara yakın 2/3 lük kısmı temas ederken geriye kalan 1/3 lük kısım boşlukta ve böyle bir problem olmuyor benim için. Eğer bu model bu imkanı sağlıyorsa da v3 pro veya LGTCH g pro x superlight 2 den daha mı iyidir sensör veya kalite olarak vs?

Tasarım ve büyüklük için yorum yapamam ama Razer daha iyi bir ürün. En temelde sensör olmak üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…