M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 508 Çözümler 1 30 Temmuz 2025 #1 Amazon'dan aldım üründe bir sorun çıktı ve Logitech'le iletişime geçtim. Daha önceden bu ürün garantiye kaydedilmiş, satın alacağım yer Logitech garantili olmasını istiyorum X bir firmanın değil.
Amazon'dan aldım üründe bir sorun çıktı ve Logitech'le iletişime geçtim. Daha önceden bu ürün garantiye kaydedilmiş, satın alacağım yer Logitech garantili olmasını istiyorum X bir firmanın değil.
retzi Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 199 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #2 logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 Hafif HERO 2 Sensör 32.000 DPI LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları Vatan Bilgisayar satıyor. Logitech yetkili satıcısıdır kendileri garanti durumunda sorun yaratmazlar.
logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 Hafif HERO 2 Sensör 32.000 DPI LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları Vatan Bilgisayar satıyor. Logitech yetkili satıcısıdır kendileri garanti durumunda sorun yaratmazlar.
M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 508 Çözümler 1 30 Temmuz 2025 #3 retzi dedi: logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 Hafif HERO 2 Sensör 32.000 DPI LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları Vatan Bilgisayar satıyor. Logitech yetkili satıcısıdır kendileri garanti durumunda sorun yaratmazlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu alınca penta destek ilgileniyor direk Logitech garantisi olmasını istiyorum.
retzi dedi: logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 Hafif HERO 2 Sensör 32.000 DPI LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları Vatan Bilgisayar satıyor. Logitech yetkili satıcısıdır kendileri garanti durumunda sorun yaratmazlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu alınca penta destek ilgileniyor direk Logitech garantisi olmasını istiyorum.
retzi Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 199 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #4 Penta Logitech yetkili satıcısıdır. Başka türlü bir opsiyonunuz yok zaten.
M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 508 Çözümler 1 30 Temmuz 2025 #5 retzi dedi: Penta Logitech yetkili satıcısıdır. Başka türlü bir opsiyonunuz yok zaten. Genişletmek için tıkla... Peki neden Logitech'le iletişime geçtiğimde bu ürün desteğe daha önceden kaydedildi deniliyor belli ki bana garantiden gelen ürün yollanmış.
retzi dedi: Penta Logitech yetkili satıcısıdır. Başka türlü bir opsiyonunuz yok zaten. Genişletmek için tıkla... Peki neden Logitech'le iletişime geçtiğimde bu ürün desteğe daha önceden kaydedildi deniliyor belli ki bana garantiden gelen ürün yollanmış.