Çözüldü Logitech G PRO X Superlight 2 takılıyor

• Konuyu başlatan fiu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2.109
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
1.5 hafta önce falan Logitech G PRO X Superlight 2 aldım ama CS oynarken aim bir süre sabit kaldıktan sonra sağa/sola kaydırmak için hamle yaptığımda 1 saniye gibi bir takılma oluyor ve aim geç dönüyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözerim?

Çözüm
Logitech destek sayfasında ki makalelerden öğrendiğime göre mouse diğer Wireless ürünlerle çakışıyor ve bu yüzden aksama/takılmaya sebep oluyormuş. SteelSeries Nova 5 kullanıyorum deneme yanılma yaparak onunla çakıştığını fark ettim, bu çakışmanın asıl sebebi ben sabit şekilde Nova 5'in dongle takılı olarak kullandığım ve sistemi öyle çalıştırdığım için gerçekleşiyor eğer dongle çıkar tak yaparsam sorun gözükmüyor. "en azından şimdilik"

Güncelleme;

Yukarıdaki çözümlerin hiçbiri kalıcı çözüm değil takılmanın sebebi mouse padmiş. :D
1.5 hafta önce falan Logitech G PRO X Superlight 2 aldım ama CS oynarken aim bir süre sabit kaldıktan sonra sağa/sola kaydırmak için hamle yaptığımda 1 saniye gibi bir takılma oluyor ve aim geç dönüyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözerim?

Sensörü bir mikrofiber bez ile silmeyi dene.

Sorunu Reddit ve diğer yabancı forumlarda aradım taradım çözümü yok, önerilen çözümlerde çözüm olmuyor. Kendim zar attım ve çözümü buldum yani en azından 2 maç attım takılma olmadı. Benden başkası yaşarsa diye not düşüyorum.

Varsayılan ayarlardan birinci şahıs seçip DPI ayarladım ve sorun absürt şekilde çözüldü. Eğer kendiniz özel ayar yaparsanız bu sorun devam ediyor yani varsayılan ayarlar üzerinden ayarınızı yapıp kullanın.

1739393629588.png

Çözüm bu değil. Mouseun şarjı %50lere geldiğinde gene aynı sorun oluyor.

Son düzenleme:
Logitech destek sayfasında ki makalelerden öğrendiğime göre mouse diğer Wireless ürünlerle çakışıyor ve bu yüzden aksama/takılmaya sebep oluyormuş. SteelSeries Nova 5 kullanıyorum deneme yanılma yaparak onunla çakıştığını fark ettim, bu çakışmanın asıl sebebi ben sabit şekilde Nova 5'in dongle takılı olarak kullandığım ve sistemi öyle çalıştırdığım için gerçekleşiyor eğer dongle çıkar tak yaparsam sorun gözükmüyor. "en azından şimdilik"

Güncelleme;

Yukarıdaki çözümlerin hiçbiri kalıcı çözüm değil takılmanın sebebi mouse padmiş. :D

Son düzenleme:
Çözüm
turuncu

Güncelleme;

turuncu mouse pad takılmasını engellermi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı