Forumda ikisinide kullanan kişi bulamazsın, Lamzu maya x daha çok yeni geldi . Ben senin yerinde olsam Superligth 2 alırdım Amazondan beğenmezsem iade ederdim, malzeme kalitesini beğenmeyenler var, açıkçası kötü değil okadar. Lamzu maya x Wraith'ta satılıyor ve Wraith iade kabul etmiyor, 47G mouse kullanmak herkes için değil ben beğeniyorum fakat çoğu insanın ve esporcuların tercihhi 55-60. Sensör olarak aynı gibiler, paw 3950 camda daha iyi çalışıyor fakat cam mousepad önermiyorum.Lamzu maya X internetten okuduğum kadarıyla malzeme olarak daha kaliteli olduğu söyleniyor. İki mouse arasında kaldım. İki ürünü de kullananlar hangisini tavsiye edersiniz?
İyi Sosyaller.
Attığınız mouse çok kötü .İkisi arasında bence G PRO ama SS'in daha iyi mouseları var
![]()
Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.398,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu mouse 2'sindede iyi.
Çok kötü değil F/p Ürün G Prodan küçük boyut olarak arkadaş ilk mouseundaForumda ikisinide kullanan kişi bulamazsın, Lamzu maya x daha çok yeni geldi . Ben senin yerinde olsam Superligth 2 alırdım Amazondan beğenmezsem iade ederdim, malzeme kalitesini beğenmeyenler var, açıkçası kötü değil okadar. Lamzu maya x Wraith'ta satılıyor ve Wraith iade kabul etmiyor, 47G mouse kullanmak herkes için değil ben beğeniyorum fakat çoğu insanın ve esporcuların tercihhi 55-60
Attığınız mouse çok kötü .
Tabiki anlatırım, Gpx 2 ve Lamzu maya x attığın mouse'a göre çok daha hafif , ayrıca sensörleri daha iyi , senin mouse sadece 1000 Hz destekliyor ve sensörü eski, Hero 2 ve Paw3950 ise 8000hz . Ayrıca attığın mouse'un V3 pro modeli çıktı.Çok kötü değil F/p Ürün G Prodan küçük boyut olarak arkadaş ilk mouseunda
Lamzu
serisinden öneriyorsa zaten kavramalı mouse istiyordur ona göre attım ve ben Razer'ın bu modelinin kablolu versiyonunu kullandım gayetde iyi bir mouse neye göre kötü diyorsun bana kötü olduğunu bir kelimeyle anlat bakalım?
Superligth 2 fiyatını hakkediyor 4100'e kadar düştü daha ne kadar düşsün? şuan ürünleri çoğu markalardan daha sağlam, kulaklık konusunda ne kadar oyuncu kulaklıklarini beğenmesemde Corsair, Razer, HyperX gibi markalardan daha üstün, mouse'ta ise Razer'a denk denilebilir, GPX2 şuan en iyi mouse ödülünu almış vv3 pro'ya rakip olarak gözüküyor. Klavyede iyi değiller okadar , şimdi ise G915X ve G pro x rappid diye 2 tane kağıt üstünde sağlam klavye getirmişler, en iyi marka değil fakat geride değil.Logitech ürünleri fiyatının çok çok üzerinde satılıyor. İnceleyen kişi bir oyuncu ise bariz kusurlarını söylüyor ve rakiplerinin incelemelerine göre olması gerekenden çok pahalıya satıldığını anlıyorsunuz. Ayrıca Logitech çevre birimlerinde yeniliklere geç ayak uyduran, oyuncu topluluğundan bihaber olan bir firmaya dönüştü. Fare ve klavyede optik anahtara en geç geçen ve bunu en pahalı ürünlerinde kullanan bir firma. Fare'de popüler olan PTFE skatezler, hafif tasarımlar, yumuşak ve hafif örgülü kablolar gibi birçok yeniliğe zorla geçmiş gibi. Klavyede optik anahtara da geç geçti ve şu anda manyetik anahtarlı klavyeler var. Kulaklıkta ise firmalar yayıncı kalitesinde mikrofonlar kullanmaya başlarken Logitech bu konuda geriye gitti.
Bu arada son yıllardaki değişiklikler nedeniyle elektronik ürünlerde kusur yoksa beğenmedim diye iade edemiyorsunuz. Ne kadar iyi özellikli olursa olsun fare ilk başta elinize oturacak.
V3 Modelleri 6.5dan başlıyor arkadaşın attığı 2 mouseda 5k bandında burdan ne çıkarmamız lazım eski sensörlü mouseları diye bir mouse alınamaz diye ibare yoktur ve Sensörleri Logitech ile Eşit seviyede ve ayrıca ağırlıgı 88 Gram ve Lamzu mayanın 2 katı olabilirr Logitech'inde 70 gr civarında olması lazım mouse 88 gr bir ağırlık içeridiği için dönüşlerde eli yormicaktır çok daha ağır mouselarla oynayan çok büyük esporcular var.Tabiki anlatırım, Gpx 2 ve Lamzu maya x attığın mouse'a göre çok daha hafif , ayrıca sensörleri daha iyi , senin mouse sadece 1000 Hz destekliyor ve sensörü eski, Hero 2 ve Paw3950 ise 8000hz . Ayrıca attığın mouse'un V3 pro modeli çıktı.
V3 pro 3000 TL, ayrıca V3 PRO'da iyi bir mouse değil benim görüşüm, scrollu bozuldu göndermek zorunda kaldım .V3 Modelleri 6.5dan başlıyor arkadaşın attığı 2 mouseda 5k bandında burdan ne çıkarmamız lazım eski sensörlü mouseları diye bir mouse alınamaz diye ibare yoktur ve Sensörleri Logitech ile Eşit seviyede ve ayrıca ağırlıgı 88 Gram ve Lamzu mayanın 2 katı olabilirr Logitech'inde 70 gr civarında olması lazım mouse 88 gr bir ağırlık içeridiği için dönüşlerde eli yormicaktır çok daha ağır mouselarla oynayan çok büyük esporcular var.
Logitech'in garantisi bana iyi gibi geldi ya çünkü çoğu sorunlu ürünü olan kişiye yeni ürün göndermişler veya yardımcı olunmuş Lamzu maya X Türkiye'de satan sadece Wraith'i gördüm ben Wraith dediğimiz firma garanti ve iade konusunda pek başarılı değil sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.