YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.067 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Eylül 2024 #1 Öncelikle merhaba, bu ürünleri kendim almayacağım fakat Technopat ailesine bu soruyu sormak istedim. Neredeyse aynı fiyattalar sizce hangisi daha iyi? Yorumlarınız için teşekkürler.
Öncelikle merhaba, bu ürünleri kendim almayacağım fakat Technopat ailesine bu soruyu sormak istedim. Neredeyse aynı fiyattalar sizce hangisi daha iyi? Yorumlarınız için teşekkürler.
tosbacık Hectopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #2 Ninjutsu Sora V2 alırdım ben olsam.
syrewx05 Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 512 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #3 Çoğu kişinin sora 2 yi daha çok önerdiğini görmüştüm ve dış görünüş olarak da daha güzel bence özellikleri hakkında pek bir bilgim yok.
Çoğu kişinin sora 2 yi daha çok önerdiğini görmüştüm ve dış görünüş olarak da daha güzel bence özellikleri hakkında pek bir bilgim yok.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.104 Çözümler 16 18 Eylül 2024 #4 Superlight 2 daha büyük bir fare. Karşılaştırmak pek doğru değil. Superlight 1-2 alınmaz bu arada. İlla ikisinden birini alacak isen Sora V2 öneririm.
Superlight 2 daha büyük bir fare. Karşılaştırmak pek doğru değil. Superlight 1-2 alınmaz bu arada. İlla ikisinden birini alacak isen Sora V2 öneririm.