Logitech G PRO X Superlight çalışmıyor

Do Widzenia

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgi Teknolojileri
Merhaba,

Bugün Logitech G PRO X superlight model fare aldım. Fakat bir türlü kullanamadım. USB alıcısını taktığımda bilgisayar görüyor problem yok ama fare hareket etmiyor. Kablolu bağlayayım diyorum oda çalışmıyor hiçbir şekilde hareket ettiremiyorum. G HUB yazılımı veya bilgisayardan kontrol ettiğimde de fare görüyor.

Başına gelip de çözen varsa desteklerini beklerim. Ayrıca bu sorunu araştırırken birçok kişinin bu modeli kronik sorunlu ve artık eski kaldığı hakkında yorumlarını okudum. Sizlerde aynı şekilde düşünüyorsanız sanırım iade edeceğim çünkü az buz para ödemedim.

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırı çok gereksiz pahalı. Daha yeni modeller alınabilirdi hocam. Sorunu bilmiyorum söyleyeyim dedim.

Sıfırı çok gereksiz pahalı. Daha yeni modeller alınabilirdi hocam. Sorunu bilmiyorum söyleyeyim dedim.

Katılıyorum hocam, bir hevesle aldım. Çalışmadı bile anlamadım hiçbir şey. Ayrıca yorumları inceledim gerçekten problemli olduğu bir gerçek. Yarın iade edeceğim.

İyi sosyaller.

artık eski kaldığı hakkında yorumlarını okudum. Sizlerde aynı şekilde düşünüyorsanız sanırım iade edeceğim çünkü az buz para ödemedim
Doğrudur, günümüz standartlarında Shape'i dışında bir olayı yok. Fiyatı saçma pahalı, E-Spor'cular kullanıyor diye insanlar da en iyisi odur diyip alıyor, 1.5'dan fazla etmez oysaki. 2K bandında Ninjutso Sora veya Lamzu Atlantis önerimdir. Bütçeyi arttırabiliyorsan Deathadder V3 Pro veya Viper V2 Pro da düşünebilirsin.

Katılıyorum hocam, bir hevesle aldım. Çalışmadı bile anlamadım hiçbir şey. Ayrıca yorumları inceledim gerçekten problemli olduğu bir gerçek. Yarın iade edeceğim.

İyi sosyaller.
İade edip şu modellere bakılabilir,

Çok teşekkür ederim arkadaşlar iade edeceğim. Dediğiniz modelleri incelemeye aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…