bir zamanlar Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #1 Dün Logitech G PRO X Superlight aldım ve böyle bir çizgi var normal mi normal değilse ne yapmalıyım? Dosya Ekleri gpx.jpg 88 KB · Görüntüleme: 75 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2024
Snowsat Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 4.706 Çözümler 9 Yer Sancaktepe Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Com Eng 4 Nisan 2024 #2 Çizik tam belli olmuyor görüntü ne değil, çizik vara önceden açılmış demektir.
bir zamanlar Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #3 Snowsat dedi: Çizik tam belli olmuyor görüntü ne değil, çizik vara önceden açılmış demektir. Genişletmek için tıkla... Önceden açılmamıştı jelatinleri falan üzerindeydi
Snowsat dedi: Çizik tam belli olmuyor görüntü ne değil, çizik vara önceden açılmış demektir. Genişletmek için tıkla... Önceden açılmamıştı jelatinleri falan üzerindeydi
utopianwhale Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 175 Çözümler 1 4 Nisan 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Değil gibi bir de kendiniz bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Değil gibi bir de kendiniz bakın.
3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 4 Nisan 2024 #5 Normalde o şekilde bir çizgi var lakin sizdeki biraz daha belirgin gibi. Ya da fotoğrafı çok iyi çektiğiniz için öyle.
Normalde o şekilde bir çizgi var lakin sizdeki biraz daha belirgin gibi. Ya da fotoğrafı çok iyi çektiğiniz için öyle.
bir zamanlar Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #6 3522 dedi: Normalde o şekilde bir çizgi var lakin sizdeki biraz daha belirgin gibi. Ya da fotoğrafı çok iyi çektiğiniz için öyle. Genişletmek için tıkla... O çizgi farklı açılardan farklı renk ama oyun oynarken siyah olarak görüyorum farklı açıdan beyaz oluyor falan direkt uğraşmamak için değişim yaptım
3522 dedi: Normalde o şekilde bir çizgi var lakin sizdeki biraz daha belirgin gibi. Ya da fotoğrafı çok iyi çektiğiniz için öyle. Genişletmek için tıkla... O çizgi farklı açılardan farklı renk ama oyun oynarken siyah olarak görüyorum farklı açıdan beyaz oluyor falan direkt uğraşmamak için değişim yaptım