Logitech G PRO X Superlight için skatez önerisi

Wraith aldim ancak hiç memnun kalmadım önerilerinizi bekliyorum.
BT. L skates gayet iyiydi bende tekrardan alacagim şu an ama stokta kalmadigi icin ıce V2 veya corepad CTRL dusunuyorum. BT. L skates bulabilirsen onu oneririm onun disinda oneri veremem cunku kullanmadim ama gun icerisinde tum tiger modellerini ve corepad CTRL siparisini verecegim.

Sitesinden soyledigimde türkiyeye geliyor mu ? Toplamda ne kadara geliyor vergisiyle falan
Ben Corepad sitesinden G PRO X Superlight 2 için hem Skatez hem de Grip Tape sipariş verdim. 20€ tuttu. Bakalım vergiyi içinden almadı ödemede vergi dahildir diye bir ibare görmedim. Gümrüğe gelince vergi çıkarsa bakacağım. Ancak Türkiye'ye gönderim yapılmakta. Wraith'i ben de çok beğenmedim. Corepad sitesinde hem kullanım stilinize göre farklı üç model mevcut. Control vb. tarzda var. Ben Control sevdiğim için ondan sipariş vermiştim, bekliyorum.

Hızlı olsun istersen Tiger Ice, Xraypad Jade kontrol istersen Xraypad Obsidian olabilir. Kullanmadım araştırmalarıma göre bana en iyi bunlar gibi geldi. Deathadder v3 pro için Jade sipariş ettim gelmesini bekliyorum. Aliexpress üzerinden alabilirsin.

Hızlı olsun istersen Tiger Ice, Xraypad Jade kontrol istersen Xraypad Obsidian olabilir. Kullanmadım araştırmalarıma göre bana en iyi bunlar gibi geldi. DeathAdder V3 Pro için Jade sipariş ettim gelmesini bekliyorum. AliExpress üzerinden alabilirsin.

Klasse Tiger mouse pad ile nasıl olur Ninjutso Sora V2 Dot skatez aldım unıversal X-ray PAD Obsidian.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı