Logitech G PRO X Superlight mi daha iyi Razer DeathAdder V3 Pro mu?

IamDrk03

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, benim yaklaşık 6-6.5 bin kadar bir bütçem var ve gerçekten iyi bir mouse satın almak istiyorum. Bu 2 mouse arasında kararsız hangisini almalıyım sizce? V3 Pro mu daha iyi yoksa G PRO X Superlight mı?

Mouse tutuşun ve eline göre değişir. İkisinin şekli farklı. Ben Superlight 2 tercih ediyorum. İlla sağ el uyumlu mouse alacaksan da Deathadder V3 Pro değil Superlight 2 DEX al. Hem 4K-8K destekli. Razer'da ekstra verici satın almak gerek 4K ve 8K için ve Türkiye'de satılmıyor.

Aslında claw tutul biçiminde tutuyorum Viper V2 Pro da cazip bir tercih dav3 Pro claw için çok uyumlu değil diyorlar ama bakacağım bir bir de V2 Superlight bütçemi biraz aşıyor.

DA V3 Pro claw için uyumlu değil demeyelim ama elinin hayvansı olması gerek yani 19CM+. Superlight V2 çok daha iyi olur claw için. Hocam 6-6.5K demişsiniz bütçeye, V2 Superlight şu an 5800TL ile 6500TL arasına satılıyor.

Ben bulamadım da linkini bulabilirseniz atabilir misiniz hocam V2 Superlight'ın.

Hocam peki Viper V2 Pro alınır mı? V3 ile aralarında donanımsal olarak çok fazla bir fark yok V2 superlightıda inceleyeceğim bir şimdi.

Hocam peki Viper V2 Pro alınır mı? V3 ile aralarında donanımsal olarak çok fazla bir fark yok V2 superlightıda inceleyeceğim bir şimdi.

Bir de Superlight 2 kutudan çıkan haliyle 8K Hz de kullanılıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…