Logitech G PRO X Superlight nasıldır alınır mı? Küçük olması hoşuma gitti elime uygun olduğunu düşünüyorum çoğu esporcu da bunu kullanıyor diye duydum ama kötü yorumlar da okudum sizce alınır mı? Hala?
Overrated bir mouse olmasının yanı sıra ele oturması epey tatlı bir mouse ama tuşlarının verdiği o ucuz his asla o fiyat etmeyecek türden. Aynı formda mouse istersen ucuz olarak VGN Dragonfly, daha pahalı olsun dersen Lamzu Thorn serisi var.
Overrated bir mouse olmasının yanı sıra ele oturması epey tatlı bir mouse ama tuşlarının verdiği o ucuz his asla o fiyat etmeyecek türden. Aynı formda mouse istersen ucuz olarak VGN Dragonfly, daha pahalı olsun dersen Lamzu Thorn serisi var.
Oradan ben Lamzu Atlantis OG2 modelini aldım 1 yıla yakın süredir sorunsuz kullanıyorum. Fakat söylediğiniz iki mouse claw yapısına uygun. Hybrid bir tutuş için Thorn ya da Maya bakın. Sorayı kullandım ama elime pek oturmadığı için bir dostuma hediye ettim. Elim 18-9cm bu arada.
Oradan ben Lamzu Atlantis OG2 modelini aldım 1 yıla yakın süredir sorunsuz kullanıyorum. Fakat söylediğiniz iki mouse claw yapısına uygun. Hybrid bir tutuş için Thorn ya da Maya bakın. Sorayı kullandım ama elime pek oturmadığı için bir dostuma hediye ettim. Elim 18-9cm bu arada.
Logitech M330 Silent Plus Mouse 910-004905 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Logitech M330 Silent Plus Mouse 910-004905 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Sizin daha tutuş şekliniz oturmamış. Bence ilk etapta bu kadar ciddi paralar ödemeyin. Aşağıdaki gibi bir mouse alıp elinizde test edin. Yoksa verdiğiniz paraya kullanamayacağınız bir mouseniz olur.
Bütçene ve kullanımına uygun olduğunu düşünüyorsan alınabilir. Şarj süresi ve tutuş hissiyatı güzel. Özellikle şarj konusunda çok az rakibi vardır. FPS, rekabetçi oynuyorsan skatezleri işini görür. Daha hızlı PTFE skatez istersen paraya kıyıp ICE Tiger, Corepad alıp uygulayabilirsin. En önemlisi Logitech garanti konusunda tüketiciyi kolay kolay üzmez. Farklı bir distribütörden alacağın üründe sorun olduğunda büyük ihtimal istediğin desteği göremeyeceksin. Bu yönden baktığında daha uyguna aldığın ürün sana daha pahalıya patlayacak.