methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 29 Mart 2021 #1 Turkiyede var ama sadece Vatan Bilgisayar'da var. Akakce'de vesairede gozukmuyor. Baska yerlere ne zaman gelir?
Turkiyede var ama sadece Vatan Bilgisayar'da var. Akakce'de vesairede gozukmuyor. Baska yerlere ne zaman gelir?
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #2 Birkaç ay içinde gelir. Tahminim 2 ay.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 29 Mart 2021 #3 Emrella dedi: Birkaç ay içinde gelir. Tahminim 2 ay. Genişletmek için tıkla... Vatan Bilgisayar'a neden bu kadar erken geliyor peki? Veya neden diger yerlere daha gec geliyor?
Emrella dedi: Birkaç ay içinde gelir. Tahminim 2 ay. Genişletmek için tıkla... Vatan Bilgisayar'a neden bu kadar erken geliyor peki? Veya neden diger yerlere daha gec geliyor?
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #4 Diğer yerlerde daha ucuz olduğu insanlar akın ediyor, bu şekilde stoklar bitiyor.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 29 Mart 2021 #5 Emrella dedi: Diğer yerlerde daha ucuz olduğu insanlar akın ediyor, bu şekilde stoklar bitiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben baska yerlerde hic gormedim de ondan sordum.
Emrella dedi: Diğer yerlerde daha ucuz olduğu insanlar akın ediyor, bu şekilde stoklar bitiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben baska yerlerde hic gormedim de ondan sordum.