Bütçe
Fark etmez

Brs01

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, hemen konuya gireceğim. Ben kablosuz bir fare almaya karar verdim ve bunlar arasında bayağı kararsız kaldım. Maalesef Türkçe kaynak bulmak zor bu yüzden İngilizce kaynaklardan araştırdım fakat aklımda bir suru soru kaldı. İkisinin de hem artıları hem eksileri var diğerine göre. Kafam bayağı karıştı. Şu ana kadar bütün ekipmanlarımı Logitech aldım neredeyse ve bu konuda başka markalara karsı biraz on yargılıyım. Kendime göre eksik ve artılarını söylemek istiyorum siz de bu konuda bilgi verirseniz sevinirim, ikisini de kullanmış arkadaşların yorumlarını bekliyorum. İkisini kullanmayıp sadece birine sahip olan arkadaşlar da tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Palm ile claw arasında, Palm'a çok çok daha yakın bir tutuş seklim var.
Oynadığım oyunlar şöyle: Valorant, CS:GO, Fortnite, League of Legends ve Rocket League.

===========================

-Logitech G HUB üzerinden Razer'ın uygulamasına göre daha kolay ayar yapılması. Daha önce Razer'ın uygulamasını kullanmadım, bu yüzden de kullanan arkadasların görüşlerini almak istiyorum.

-Logitech'in alt kısmında bulunan fazla yer kaplayan ayakları sayesinde Razer'dan daha rahat kayacağını düşünüyorum, bu benim düşüncem bu konuda bilgiye ihtiyacım var.

-Logitech'in çok fazla çift tıklama sorunu olduğunu duydum, bu FPS oyunlarında çok fark etmese de Fortnite ve Rocket League'de cok sıkıntı çıkarır. Razer ise optik Switch'ler kullanıyor ve bunların daha az sorunlu olduğunu duydum. Bu konuda da yorum yaparsaniz sevinirim.

-Logitech'in lazer sensoru Razer'ınkine nazaran daha hızlı fakat Razer'ın sensoru daha keskin. Bu şey kafamı en çok karıştıran şey. Razer 750 IPS sensör hızına sahip iken Logitech 400IPS sensör hızına sahip, bu sayılar ne anlama geliyor bilmiyorum fakat neredeyse 2 katı fark var. Bu konuda da görüşlerinizi bekliyorum.

===========================

İçime, araştırdıktan sonra Razer Viper V2 Pro daha çok yatıyor ama alıyorsam en iyisini alayım diyorum o yüzden sizin de görüşlerinizi almak istedim. Fiyat konusu veya stok konusu problem değil, sadece hangisinin hangi koşullarda daha iyi olduğunu söyleyin.

Karşılaştırma sitesi:

Buradan siz de bakabilirsiniz arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Viper V2 Pro daha güncel ve kağıt üzerinde daha iyi bir mouse. Elinize ve tutma stilinize uygun ise öneririm. Ben aldığım zaman yoktu bu mouse o yüzden Logitech G Pro X Superlight aldım, kullanıyorum ve baya memnunum. İmkanınız varsa gidip test edip öyle alın iki mouse da üzmez.

Logitechi deneme fırsatım oldu elime oturma konusunda biraz garip geldi bu konuda daha iyi olacağını düşündüğüm için Razer sipariş ettim. Çoğu kişi Razer alırsam pişman olmayacağımı söyledi. Tecrübelerimi kısa bir süre kullandıktan sonra yazarım.

Eklemeyi unuttum, şu anda Logitech g102/g203 superlight kullanıyorum, elime oturma konusunda kullandığım en iyi fare diyebilirim. Razer ın yapısı şu an kullandığım fareye çok benziyor bu yüzden elime oturacağına güvendim.

Rica ederim

Yazınızı okumuştum g102/g203 konusunda arkadaşa verdiğiniz öneri bir artı oldu benim için fakat ben bu konularda biraz sorunlu denilecek tiplerdenim en kusursuza yakınını arıyorum, bu yüzden de daha fazla araştırma ve hangisinin hangi noktalarda belirli bir artıya sahip olduğunu araştırmak istedim. Viper'ı sipariş etmemde büyük bir rol oynadı bu. Hatta ben normalde denemeden bir şey almam hele ki fare konusunda çünkü ele oturmazsa ne kadar özelliği olursa olsun çöp. Sizin yaptığınız yoruma güvendim. Teşekkür ederim bilgi için,

Ben ikisini de uzun süredir kullanıyorum. Logitech'i 1 buçuk senedir kullanıyordum, Razer'i ise 3 aydır kullanıyourm bana sorarsan kesinlikle Razer daha iyi bir mouse benim gözümde. Daha hafif olduğunu hissediyorsun elinin altında çok daha rahat kayıyor, sensörü zaten piyasada şu anda bulunan en iyi sensör.

Sevindim bunu duyduğuma, elinize ulaşınca deneyiminizi paylaşır mısınız hocam? Olumlu veya olumsuz, umarım olumlu olur

Superlight 2500'e alınabilecek bir mouse değil. Viper V2 Pro, Lamzu Atlantis, Pulsar Xlite 2, Pulsar X2 gibi ürünlere bakabilirsin.

Sevindim bunu duyduğuma, elinize ulaşınca deneyiminizi paylaşır mısınız hocam? Olumlu veya olumsuz, umarım olumlu olur
Hocam fare eve ulaşmış ama ben evde değilim eve gittiğim gibi ilk tecrübelerimi anlatacağım. Bir kaç ay sonra da ayrıntılı bir makale yazmak istiyorum. Fare yeni olduğu için çok fazla Türkçe içerik yok maalesef.
Superlight 2500'e alınabilecek bir mouse değil. Viper V2 Pro, Lamzu Atlantis, Pulsar Xlite 2, Pulsar X2 gibi ürünlere bakabilirsin.
Viper v2 Pro’yu aldım hocam çoğu kişi senin gibi dedi. Yorumun için sağol, umarım memnun kalırım.

Hocam bu yorumunuzu görmedim üzgünüm şimdi fark ettim. Dediğim gibi fareyi aldım ama bu yorumlarınız içimi ferahlatıyor fareyi aldığım konusunda. İnşallah memnun kalırım. Hepinize teşekkür ederim!

Son düzenleme:
Evet hocam devamı yok mu? Ben de Gpx aldım fakat shape konusunda çok rahat edemedim. V2 proya dönmeyi düşünüyorum. Sizin gibi palm claw arası, bazen de finger gibi tutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…