Logitech G PRO X Superlight tekerleği çalışmıyor

wingoww

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, başlıktaki gibi Logitech G PRO X Superlight 1 farem sorunsuz çalışıyordu. Sonra 2 saat PC'yi boşta bıraktım. Döndüğümde farenin tekerleği çalışmıyordu. Şarjı var sadece tekerlek çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Tekerleğin oraya güçlü üfle. Geçmez ise garanti. Garanti bittiyse MatfixCustoms ve KDAcables gibi yerler tamirini yapıyor.

Deneyeceğim, yalnız tekerlek çok arada bir 5 saniyeliğine çalışıyor sonra bir anda gidiyor. Garantisi var üstünden 2 yıl geçmedi fakat Logitech garantiye nasıl göndereceğimi bilmiyorum.

Deneyeceğim, yalnız tekerlek çok arada bir 5 saniyeliğine çalışıyor sonra bir anda gidiyor. Garantisi var üstünden 2 yıl geçmedi fakat Logitech garantiye nasıl göndereceğimi bilmiyo
Yeteri kadar üfledim sanırım baya güçlüce fakat birşey değişmedi

Deneyeceğim, yalnız tekerlek çok arada bir 5 saniyeliğine çalışıyor sonra bir anda gidiyor. Garantisi var üstünden 2 yıl geçmedi fakat Logitech garantiye nasıl göndereceğimi bilmiyorum.

Yeteri kadar üfledim sanırım baya güçlüce fakat birşey değişmedi
Logitech'in internet sitesindeki US support'una yazın. Eğer ülkeye halen kargolayabiliyorsalar sizin için en rahatı olur. Elinizdeki ürünü istemeden yenisini yollayabiliyorlar.

1725977479262.png
sağ üstteki bölgenizi değiştirin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı