Logitech G PRO X Superlight vs Attack Shark X3

soldadoo

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 9 8945hs rtx 4060 2*8 ddr5 ram
Meslek
öğrenci
Merhaba. İkinci el Logitech G PRO X Superlight mı almalıyım? Yoksa Attack Shark X3 mü? Mouse almışken en iyi mouse pad'leri söyler misiniz? Mikro dokuma olsun ve en az 4 mm kalınlıkta olsun. Bütçe sınırı yoktur.

İkisi arasından soruyorsan temizse G PRO tabii ki. X3 güven vermiyor açıkçası bir süre sonra bozulduğunu çok duydum.

Fakat MCHOSE A5 Ultra White Gaming Mouse bu bence daha iyidir. G PRO'dan çok az daha küçük. Ama G PRO'yla aynı shape

Buyuk ıhtımalle gpx alacağım mouse pad olarak ne onerırsın.

Buyuk ıhtımalle gpx alacağım mouse pad olarak ne onerırsın.

Şu an piyasada kaliteli birçok mouse pad var. O aslında sana bağlı sert yüzey mi? Yumuşak yüzey mi? İnce mi? Kalın mı Control Speed bunları belirtirsen ona ayrı bir konu açarsan daha iyi yardım alırsın.

Mousepadda razer önermem ben aldım ve yıkmak isediğim zaman su vb şeylerde şisme yaptı ve geçmedi tabi belki yalnızca bende olmuştur paran varsa steelserieslerinkiler güzel biz arkadaşlarla kullanıyoruz memnunuz uzun süreler gider gayet makul bir kalitede yıksan bile performansında gözle görülür bir düşüş görmedim şahsen.

Ama ayrı olarak tabiki senin ne tarz kullandığında önemli

GPX'in ilk nesili kronik alınmaz. Attack Shark ise direkt rezil. Yukarida atilan MCHOSE daha mantikli olur.

hocam sert veya yumusak hıc fark etmez control olsun en 4 mm olsun yeter

GPX'in ilk nesili kronik alınmaz. Attack Shark ise direkt rezil. Yukarida atilan MCHOSE daha mantikli olur.
ıkısınden bırı olucak

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…