Logitech G Pro X Superlight vs Ninjutso Sora

Xoenna

Megapat
Daha fazla  
Meslek
BT Takım Lideri - Gömülü Sistem Mühendisi - Yazılım Mühendisi
Selamlar,
Yaklaşık 7 aydır Logitech G Pro X Superlight kullanıyorum. Hafifliği ve rahatlığı olsun gayet güzel mouse ve memnunum.
Yakın zamanda satışa sunulan Ninjutso Sora'yı gördüm. Daha hafif ve sanırım daha iyi bir sensöre sahip. Bu konularda aydınlatırsanız da sevinirim.
Logitech G Pro X Superlight satıp, Ninjutso Sora'ya geçmeye değer mi sizce?

Ninjutso Sora
Logitech G Pro X Superlight

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle değer. Son teknoloji bir fare. G Pro X Superlight artık fiyatını hak etmiyor. 1700 TL'den fazla olmamalı o fare. Ninjutso Sora'da bulunan 3395 sensör, G Pro X Superlight'taki sensörden daha iyi. G Pro X Superlight'ın Switch'leri ve skatezleri zaten çöp. Shape aynı zaten. Ninjutso Sora da aynı şekilde elinize uyar.

Kesinlikle değer. Son teknoloji bir fare. G Pro X Superlight artık fiyatını hak etmiyor. 1700 TL'den fazla olmamalı o fare. Ninjutso Sora'da bulunan 3395 sensör, G Pro X Superlight'taki sensörden daha iyi. G Pro X Superlight'ın Switch'leri ve skatezleri zaten çöp. Shape aynı zaten. Ninjutso Sora da aynı şekilde elinize uyar.
sora nın kardeşi olan katana superlight ı önerir misiniz günümüz şartlarında. global garantili olarak 2.el almayı düşünüyorum. Değer mi sizce.

sora nın kardeşi olan katana superlight ı önerir misiniz günümüz şartlarında. global garantili olarak 2.el almayı düşünüyorum. Değer mi sizce.
Kda Cables satıyodu galiba dediğinizi 1500 civarı ise evet alınır yine g prodan iyi bir mouse youtube swarcow incelemesi var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı