Logitech G PRO X vs Cloud 2

KerbeROSs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yarın sabah sipariş vereceğim. Gönlüm G PRO X'ten yana ama Cloud2'te köşeye atılmaz. Günde 6-7 saat oyun oynuyorum ortalamanın üstünde FPS oyuncusuyum. Hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yarın sabah sipariş vereceğim. Gönlüm G PRO X'ten yana ama Cloud2'te köşeye atılmaz. Günde 6-7 saat oyun oynuyorum ortalamanın üstünde FPS oyuncusuyum. Hangisini tercih etmeliyim?
G Pro X kullanmış biri olarak asla önermiyorum. Bundan önceki konularda sebeplerini belirttim ve yazmaktan yoruldum. Ses seviyesi düşük ses kalitesi kötü konumlandırması kötü uygulaması sorunlu.

Ses kalitesi dolayı ile G PRO X düşünüyordum. Bütçem bir anda düştüğü için vazgeçtim.
Arctis 5 düşünüyorum. Güvenilir bir sitede 950 TL olduğu için alacağım. 1000 TL tutarı bir TL bile geçemiyorum. Umarım hata yapmam.
Sana önerim de alabileceksen G PRO X al. Cloud 2 eski, mikrofonu iyi değil ve konforsuz.
Alpha S alternatifi ama mikrofonu çokta iyi değil.

Şimdi gezinirken bile 3 tane G PRO X ile alakalı problem yaşayan kişilerin post attığını gördüm. Firmayı kötülemek değil amacım ama 1.5 yıl önce aldığım G933'ü kullanıyorum piller yalan oldu. Resmen kablolu gibi kullanıyorum sürekli şarjda. Türkiye'deki servisini geçtim yurt dışı Support'una mail attım ellerinde yedek parça yok sadece özür dileyip ve tercih ettiğim için teşekkürlerini iletip maili kapattılar. Garantisinden faydalanmayı geçtim parasıyla bile yedek parçayı bulamıyorum. Kısacası önermiyorum hocam eğer diyorsan ki ben 1-2 sene içinde bir daha 1.5k civarında kulaklık alırım o zaman alınır. Uzun ömürlü diyorsan HyperX der geçerim. Buyur buda mail ssi attığı linkte sayfa yedek parça olmadığından bomboş.
Adsız-2.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı