Logitech G PRO X vs Cloud II

Frknsngr

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam G PRO X ile Cloud II arasında kaldım. FPS oyunu oynadığım için ses kasma önemli olduğundan hangisini tercih etmeliyim? Kablolu modeli olacak bu arada. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam G PRO X ile Cloud II arasında kaldım. FPS oyunu oynadığım için ses kasma önemli olduğundan hangisini tercih etmeliyim? Kablolu modeli olacak bu arada. Teşekkürler.
Birisi 3bin TL bandında birisi 1700₺ bandında hocam. Ben Cloud 2 kullanıyorum ses kasma olayı gayet iyi diğer müzik, dizi gibi olaylarda da gayet iş görüyor.

Birisi 3bin TL bandında birisi 1700₺ bandında hocam. Ben Cloud 2 kullanıyorum ses kasma olayı gayet iyi diğer müzik, dizi gibi olaylarda da gayet iş görüyor.
G pro x LoL edition 2 k şu an cloud II 1.7 k 300₺ çok önemsiz bir fark benim için ama kaliteli ses kasma konusu için hangisini önerirsiniz ?

G pro x LoL edition 2 k şu an cloud II 1.7 k 300₺ çok önemsiz bir fark benim için ama kaliteli ses kasma konusu için hangisini önerirsiniz ?
Hocam lol Edition da 2500 görünüyor en düşük ama g Pro X i tavsiye edenler oluyordu güzel kulaklık Cloud 2 ile farklarını bilmiyorum. Cloud 2 yi önerebilirim. Amazondan değil Media Markttan almanızı tavsiye ederim. Amazondan alanlarda dip ses sorunu oluyor ben Media Markttan aldım problemsiz şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…