Başlıkta belirttiğim gibi 2 kulaklık arasında kaldım. Arkadaşlar ilk önceliğim oyun (CS, Valorant tarzı FPS oyunları), ikinci önceliğim konfor. Lütfen bilgisi olan kullanıcılar yazsın. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Başlıkta belirttiğim gibi 2 kulaklık arasında kaldım. Arkadaşlar ilk önceliğim oyun (CS, Valorant tarzı FPS oyunları), ikinci önceliğim konfor. Lütfen bilgisi olan kullanıcılar yazsın. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Bende 2 kulaklık arasındaydım, hangisini indirimde yakalarsam onu alırım diyordum.
Uygun fiyata 1 günlük HyperX Cloud 2 Wireless denk geldi, onu aldım, çok da memnun kaldım.
Bende 2 kulaklık arasındaydım, hangisini indirimde yakalarsam onu alırım diyordum.
Uygun fiyata 1 günlük HyperX Cloud 2 Wireless denk geldi, onu aldım, çok da memnun kaldım.
G Pro X 1199 TL bu kulaklık kablolu ve bana göre kablosuz bir kulaklıkla kıyaslamak yanlış. Kablosuz konfor olarak bence çok daha iyi. Fakat kalite olarak aralarında en iyisi G Pro X gibi duruyor. G 733 Wireless 1389TL Bütçe yoksa ve illa kablosuz diyorsan tercih edilebilir. Cloud 2 Wireless 1499 TL Dediğin ürün bu ise daha ucuzunu göremedim. Bu fiyatlara kadar çıkmışken ben bu ürünü almazdım. 250 TL daha verip Corsair Virtuoso RGB Hi-Fi alırdım.
Sonuç olarak bütçene ve keyfine bağlı. G Pro X alıp 1 2 ay sonra keşke kablosuz bir kulaklık alsaydım diyebilirsin.