Logitech G PRO X vs Corsair Void Elite Wireless

buneolm

Femtopat
Daha fazla  
Bende 2 aylık G PRO X var, satıp Elite Wireless almayı düşünüyorum. Rahatlığı iyi, kablosuz. Sadece CS oynuyorum, alınır mı sizce yoksa G PRO dursun mu?

kanka g pro cloud2 nin yenilenmiş ve daha iyi versiyonu ama benimkinin micinde sıkıntı çıktı ucuzdan vercem alpha s veya void elite wirelles alıcam ama g pro al benden söylemesi

FPS oyunları için kesinlikle Void Elite Wireless öneriyorum. Profesyonel oyuncular tarafından sıkça kullanılan ve Void Pro modelinin eksik yanları kapatılmış hali.

Kanka sponsor biliyorum ama şahsi olarak ve isteyerek G2 Astralis bütün oyuncuları neden Logitech kullanıyor o zaman? Sponsor evet fakat G PRO şu an en iyisi mouse de kulaklık ta da klavyede de. İkisini de kullandım Void Elite BMW, G PRO Mercedes gibi. Öyle düşün. Kulağına tak, sesinden malzeme kalitesinden her zaman G PRO. Void'i alacaktım ama kulağıma takınca ve uzun kullanımdan sonra vazgeçtim sonuç olarak G PRO. (Logitech fanboyu değilim)
Bu arada kanka Cloud 2'nin Mic'ini beğeniyorsan Cloud 2 al. 4 sene kullandım belki de Cloud 2 alacağım tekrardan. Şaşma yani sesi aynı gibi geldi bana G PRO'yla

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı