berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 661 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 İkisi arasında kaldım. İkisini de ikinci el olarak alacağım. Hemen hemen yakın fiyatlar. B450M anakartim var.
İkisi arasında kaldım. İkisini de ikinci el olarak alacağım. Hemen hemen yakın fiyatlar. B450M anakartim var.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 1 Mayıs 2021 #2 G PRO X daha iyi, fakat Cloud 2 daha rahat.
A Argonath LXI Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 501 Çözümler 1 1 Mayıs 2021 #3 İkisine de sahibim üstteki yorumdaki gibi G Pro X çok daha iyi bir kulaklık fakat çok rahatsız. Cloud 2 daha rahat. Hem konfor hem de ses kalitesi olarak ikisinin ortası seviyede HyperX Alpha S veya Corsair Void Elite düşünebilirsiniz.
İkisine de sahibim üstteki yorumdaki gibi G Pro X çok daha iyi bir kulaklık fakat çok rahatsız. Cloud 2 daha rahat. Hem konfor hem de ses kalitesi olarak ikisinin ortası seviyede HyperX Alpha S veya Corsair Void Elite düşünebilirsiniz.
berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 661 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #4 Argonath LXI dedi: İkisine de sahibim üstteki yorumdaki gibi G Pro X çok daha iyi bir kulaklık fakat çok rahatsız. Cloud 2 daha rahat. Hem konfor hem de ses kalitesi olarak ikisinin ortası seviyede HyperX Alpha S veya Corsair Void Elite düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Void proya sahibim hoşuma gitmedi pek
Argonath LXI dedi: İkisine de sahibim üstteki yorumdaki gibi G Pro X çok daha iyi bir kulaklık fakat çok rahatsız. Cloud 2 daha rahat. Hem konfor hem de ses kalitesi olarak ikisinin ortası seviyede HyperX Alpha S veya Corsair Void Elite düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Void proya sahibim hoşuma gitmedi pek
A Argonath LXI Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 501 Çözümler 1 1 Mayıs 2021 #5 berkanrekt dedi: Void proya sahibim hoşuma gitmedi pek Genişletmek için tıkla... Void Pro ile Void Elite farklı modeller. Void Pro'yu ben de sevmemiştim. Alpha S de güzel kulaklık düşünebilirsiniz. Razer Blackshark V2 için de güzel yorumlar okudum fakat hiç kullanmadım onu da araştırabilirsiniz.
berkanrekt dedi: Void proya sahibim hoşuma gitmedi pek Genişletmek için tıkla... Void Pro ile Void Elite farklı modeller. Void Pro'yu ben de sevmemiştim. Alpha S de güzel kulaklık düşünebilirsiniz. Razer Blackshark V2 için de güzel yorumlar okudum fakat hiç kullanmadım onu da araştırabilirsiniz.
berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 661 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #6 Argonath LXI dedi: Void Pro ile Void Elite farklı modeller. Void Pro'yu ben de sevmemiştim. Alpha S de güzel kulaklık düşünebilirsiniz. Razer Blackshark V2 için de güzel yorumlar okudum fakat hiç kullanmadım onu da araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... G Pro X alasım var ileride G512 ve G Pro ürünlerini de alacağım. Fakat HyperX Cloud 2 İle bunun arasında kaldım.
Argonath LXI dedi: Void Pro ile Void Elite farklı modeller. Void Pro'yu ben de sevmemiştim. Alpha S de güzel kulaklık düşünebilirsiniz. Razer Blackshark V2 için de güzel yorumlar okudum fakat hiç kullanmadım onu da araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... G Pro X alasım var ileride G512 ve G Pro ürünlerini de alacağım. Fakat HyperX Cloud 2 İle bunun arasında kaldım.