Cloud 3, G Pro X ve Alpha S kullanan/kullanmış kullanıcıların deneyimlerini bekliyorum.Bütçesel sorun yok üstteki 3 modelden birini alacağız. Cloud 3 için 7.1'i düzgün çalışmıyor demişler doğru mu? Öyleyse Alpha S'e mi yönelmeliyim yoksa G PRO X'i mi tercih etmeliyim? Rekabetçi oyun olarak sadece CS 2 oynuyorum onun haricinde hikayeli oyunlarda da bayağı zaman harcıyorum. Hem mikrofon hem ses kalitesi hem malzeme kalitesi olsun, uzun süre üzmücek ve çok iyi sonuç verecek ürünü almak istiyoruz. Bunlardan birini ikisini ya da hepsini kullanmış veya kullanan birileri varsa ve okuduysa, deneyimlerini belirtirlerse memnun olurum. Şubat 15'e kadar vaktim var karar vermek için. Almışken en iyisini alalım diye 3 gündür incelemelere bakıyorum ama yine de açıkta kalan birkaç soru var ve de halen karar veremedim.
Kimse yok herhaldeBütçesel sorun yok üstteki 3 modelden birini alacağız. Cloud 3 için 7.1'i düzgün çalışmıyor demişler doğru mu? Öyleyse Alpha S'e mi yönelmeliyim yoksa G PRO X'i mi tercih etmeliyim? Rekabetçi oyun olarak sadece CS 2 oynuyorum onun haricinde hikayeli oyunlarda da bayağı zaman harcıyorum. Hem mikrofon hem ses kalitesi hem malzeme kalitesi olsun, uzun süre üzmücek ve çok iyi sonuç verecek ürünü almak istiyoruz. Bunlardan birini ikisini ya da hepsini kullanmış veya kullanan birileri varsa ve okuduysa, deneyimlerini belirtirlerse memnun olurum. Şubat 15'e kadar vaktim var karar vermek için. Almışken en iyisini alalım diye 3 gündür incelemelere bakıyorum ama yine de açıkta kalan birkaç soru var ve de halen karar veremedim.
Cloud 3, G Pro X ve Alpha S kullanan/kullanmış kullanıcıların deneyimlerini bekliyorum.
D&R'da G Pro X 3.800'e satılıyor, C3'de Mediamarkt'da 3.380 tl ye mi ne satılıyor. İkiside Alpha S'den daha iyi sanırım ama yazdığım gibi merak ettiklerim de sorularımda yazıyor. Kullanan/kullanmış birileri aydınlatabilir mi?Bütçesel sorun yok üstteki 3 modelden birini alacağız. Cloud 3 için 7.1'i düzgün çalışmıyor demişler doğru mu? Öyleyse Alpha S'e mi yönelmeliyim yoksa G PRO X'i mi tercih etmeliyim? Rekabetçi oyun olarak sadece CS 2 oynuyorum onun haricinde hikayeli oyunlarda da bayağı zaman harcıyorum. Hem mikrofon hem ses kalitesi hem malzeme kalitesi olsun, uzun süre üzmücek ve çok iyi sonuç verecek ürünü almak istiyoruz. Bunlardan birini ikisini ya da hepsini kullanmış veya kullanan birileri varsa ve okuduysa, deneyimlerini belirtirlerse memnun olurum. Şubat 15'e kadar vaktim var karar vermek için. Almışken en iyisini alalım diye 3 gündür incelemelere bakıyorum ama yine de açıkta kalan birkaç soru var ve de halen karar veremedim.
Cloud 3, G Pro X ve Alpha S kullanan/kullanmış kullanıcıların deneyimlerini bekliyorum.
Kimse yok herhalde
RTINGS incelemesini Googleden mi bulabilirim? Rahatlığı nasıl kulaklığın? Yazılımı nasıl? Sesleri mikrofonu?RTINGS incelemelerine bakmanız en doğrusu olur. G Pro X kendim kullanıyorum fakat kendi ses kartıyla değil başka bir ses kartıyla kullanıyorum. Kendi ses kartının performansını bilmiyorum.
Kesinlikle hayır. Kablolu versiyon hepsi. Wireless sevmiyorum.G Pro X wireless mi? Eğer öyle ise önermem çünkü rahatsız edici dip sesi var.
Malzeme kalitesi ve hissi çok iyi ama kablosu dandik gibi. Deri pedlerde acı çekme ihtimalin (kulak yapına göre) hayli yüksek. Kumaş ped çok rahat lakin uzun kullanımda komple kafada baskı yapabiliyor.Kesinlikle hayır. Kablolu versiyon hepsi. Wireless sevmiyorum.
Mikrofonu nasıl? Ve umm nexen acı çekme ihtimalim hayli yüksek? En az 4 saat max 8 saat PC başındayım. Yazılım konusunda nasıl? Ayrıca CS oynuyorsanız 7.1 aktif şekilde oynadınız mı? Oynadıysanız 7.1 Performansı nasıl düzgün mü?Malzeme kalitesi ve hissi çok iyi ama kablosu dandik gibi. Deri pedlerde acı çekme ihtimalin (kulak yapına göre) hayli yüksek. Kumaş ped çok rahat lakin uzun kullanımda komple kafada baskı yapabiliyor.
Başka sorunuz varsa cevaplarım.
Deri pedlerde kulak kıkırdağım sürücülere değiyordu ve çok acıtıyordu.Mikrofonu nasıl? Ve umm nexen acı çekme ihtimalim hayli yüksek? En az 4 saat max 8 saat PC başındayım. Yazılım konusunda nasıl? Ayrıca CS oynuyorsanız 7.1 aktif şekilde oynadınız mı? Oynadıysanız 7.1 Performansı nasıl düzgün mü?
Aydınlattığınız için teşekkürler. Mikrofonunu deneme ve ekolayzerleri de ucundan deneyebilme şansınız var mı? Eğer yoksa sorun yok sadece deneyimlerinizi merak ediyorum. Almışken iyisini alalım sonra sorun yaşamayalım diye uğraşıyorum.Deri pedlerde kulak kıkırdağım sürücülere değiyordu ve çok acıtıyordu.
Yazılım konusunda gayet yeterli, ekolayzer ve mikrofon ayarını detaylandırabilirsiniz. Mikrofonu kullanmadım. CS oynamıyorum.
G635 modelini düşünürseniz, onun kablosuz olanını kullandım ve asıl G635'i öneririm.
Cloud 3 kullanan/kullanmış biri acaba yazıp aydınlatabilir mi?Bütçesel sorun yok üstteki 3 modelden birini alacağız. Cloud 3 için 7.1'i düzgün çalışmıyor demişler doğru mu? Öyleyse Alpha S'e mi yönelmeliyim yoksa G PRO X'i mi tercih etmeliyim? Rekabetçi oyun olarak sadece CS 2 oynuyorum onun haricinde hikayeli oyunlarda da bayağı zaman harcıyorum. Hem mikrofon hem ses kalitesi hem malzeme kalitesi olsun, uzun süre üzmücek ve çok iyi sonuç verecek ürünü almak istiyoruz. Bunlardan birini ikisini ya da hepsini kullanmış veya kullanan birileri varsa ve okuduysa, deneyimlerini belirtirlerse memnun olurum. Şubat 15'e kadar vaktim var karar vermek için. Almışken en iyisini alalım diye 3 gündür incelemelere bakıyorum ama yine de açıkta kalan birkaç soru var ve de halen karar veremedim.
Kimse yok herhalde
D&R'da G Pro X 3.800'e satılıyor, C3'de Mediamarkt'da 3.380 tl ye mi ne satılıyor. İkiside Alpha S'den daha iyi sanırım ama yazdığım gibi merak ettiklerim de sorularımda yazıyor. Kullanan/kullanmış birileri aydınlatabilir mi?