Logitech G PRO X vs HyperX Cloud II vs HyperX Cloud III

MR.Fairfax

Megapat
Daha fazla  
Yeni bir kulaklık almak istiyorum. Şu an kullandığım Corsair HS80 Kablolu versiyonu. Her şeyi mükemmel kulaklık ama kafama herhalde küçük geldiğinden bir zaman sonra kafamda baskı oluşup bir baş ağrısı oluşuyor. Bu yüzden 3 tane kulaklık modeli berlirledim. Kullananlar varsa yorum yaparsa iyi olur. Valorant ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Genel olarak da YouTube Twitch Kick takılıyorum. Özellikle Valorant'ta ayak sesi kasma olsun vs bu benim en ön planda.

1) Logitech G PRO X ( Kablolu )
2) HyperX Cloud II ( Kablolu )
3) HyperX Cloud III ( Kablolu )

Son düzenleyen: Moderatör:

Kendim kullanmadım. Ancak 1. ve 3. kulaklığı kullanan arkadaşlarım var. 1. için yazılım konusunda çok sıkıntılar çektik mikrofonu başta çalışmadı uğraştık durduk şu an bir sıkıntısı yok. 3. için arkadaşım 2.den 3. ye geçti ses yüksekliği konusunda 2. daha iyi dedi ancak Mic. Ve genel itibari ile 3. daha iyi dedi.

G PRO X yıllardır kullanıyorum millet bu kulaklığı neyini eleştiriyor anlamadım aldım birkaç ayar yaptım ve kullandım ne mikrofon sorunlu ne de kulaklık daha kulaklığı kullanmayı bilmeyenler var böyle ayarlardan EQ'dan anlamıyorlarsa Rampage kullanmaları daha doğru olur kulaklık ömrünü doldurursa ileride G PRO X V2 kablosuzu almayı düşünüyorum.

Hocam kulaklığı eleştirmiyorum. Arkadaş yorum istedi kullanan olarak yorumumu yaptım. Ayrıca aşa yukarı 15 senedir bilgisayar kullanırım EQ ayarlarından hiç anlamam ancak Rampage kullanmıyorum. Fanboyluk yapmanın alemi yok.

Sizi etiketlemedim mesajınızı da tam olarak görmeden bu mesajı yazdım çünkü tahmin ettim G PRO X'in isminin geçtiği bir konuda illa böyle mik çalışmıyor sağ kısmı çalışmıyor şu çalışmıyor bu çalışmıyor mesajlarını araştırrısanız forumda bununla ilgili çok konu var.

Olabilir hocam ama şimdi başımıza geleni de söylemeyelim mi? Bende birçok kulaklık kullandım Logitech'in kalitesinide bilirim ama bilmeyeni de aşağılamanın anlamı yok ki. Belli ki sen çok memnunsun EQ ayarlarından anlıyorsun bende anlamak isterim ama kimi insan anlamıyor tak çalıştır düz bir ayar arıyor 3 kulaklığı istemese şu an indirimde ROG Fusion 2 500 alsın derim.

EQ ayarlarınızı mic ve ses olarak paylaşma şansınız var mı acaba

EQ ayarlarınızı Mic ve ses olarak paylaşma şansınız var mı acaba?

Mic ayarlarım böyle. Mikrofon ayarları güzel ve tok bir ses sağlıyor ama kulaklık ayarları kişiden kişiye göre değişir benim ayarlarımı CS oyuncusularından frenzy s1mple kennys gibi kişilerde kullanıyor.

Kulaklık ayarlarım da böyle harici bir yazılım kullanmıyorum Dolby Atmos gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…