Rehber Logitech G PRO X vs Logitech G635 Lightsync 7.1 RGB

Kablosuz olarak 5000TL bandında en kaliteli ne alınır hocam

Kablosuz olarak 5000TL bandında en kaliteli ne alınır hocam
En kaliteli demem için birbirine muadil olanları kafama geçirip kıyaslamam gerekir, ne yazık ki kablosuz kulaklık deneyimim hiç yok. Ancak genel incelemeler doğrultusunda Kraken V3 Pro beğeniliyordu, G935 fena değildi ancak şarj süresinde üzüyordu, mikrofonu için HS80'i beğeniyorlardı ama ben beğenmiyorum genel olarak. Cloud Alpha Wireless modeli de powerbank gibi kulaklık, ses seviyesine bağlı olarak 300 saate kadar kullanım sunabiliyor. Hatta RTINGS, 346 saat ölçmüştü.

Hocam merhaba ben bir G432 kullanıcısıyım çoğunlukla oynadığım oyunlar hikaye ve Simulator örneğin Forza Horizon'da gazlarken G432'nin bas performansı beni tatmin ediyor fakat desibel yükseliği olarak yetersiz gelmeye başladı ben de G PRO X, G635 ve Cloud 3 arasında sıkışıp kaldım bu hususta hangisine yönelmeliyim gerek bas ve ses yüksekliği konusunda hangisi daha çok tatmin eder yardımınızı bekliyorum

En iyi EQ yapıldığında hangisi daha iyi sese sahip?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…