scofields Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 813 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri i7 12700h(4.9ghz RTX3060(6GB) 16GB(4900MHZ) 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek serbest 8 Nisan 2024 #1 İkisi arasında kararsız kaldım. Hem FPS oyun oynayacağım hem de telefondan aktif olarak kullanacağım. Sizce hangisi daha mantıklı? Logitech G Pro X - Razer Barracuda Karşılaştırması - Epey Epey - Logitech G Pro X - Razer Barracuda özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2024
İkisi arasında kararsız kaldım. Hem FPS oyun oynayacağım hem de telefondan aktif olarak kullanacağım. Sizce hangisi daha mantıklı? Logitech G Pro X - Razer Barracuda Karşılaştırması - Epey Epey - Logitech G Pro X - Razer Barracuda özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 8 Nisan 2024 #2 scofields dedi: İkisi arasında kararsız kaldım. Hem FPS oyun oynayacağım hem de telefondan aktif olarak kullanacağım. Sizce hangisi daha mantıklı? Logitech G Pro X - Razer Barracuda Karşılaştırması - Epey Epey - Logitech G Pro X - Razer Barracuda özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... Barracuda'yı arkadaşım kullandı ve hiç beğenmedi.
scofields dedi: İkisi arasında kararsız kaldım. Hem FPS oyun oynayacağım hem de telefondan aktif olarak kullanacağım. Sizce hangisi daha mantıklı? Logitech G Pro X - Razer Barracuda Karşılaştırması - Epey Epey - Logitech G Pro X - Razer Barracuda özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... Barracuda'yı arkadaşım kullandı ve hiç beğenmedi.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 8 Nisan 2024 #3 scofields dedi: İkisi arasında kararsız kaldım. Hem FPS oyun oynayacağım hem de telefondan aktif olarak kullanacağım. Sizce hangisi daha mantıklı? Logitech G Pro X - Razer Barracuda Karşılaştırması - Epey Epey - Logitech G Pro X - Razer Barracuda özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... Barracuda çöp, rahatlık dışında artısı yok. G pro x daha mantikli bir seçim. Biraz bütçe artırıp drop epos Pc38x alırsan asla pişman olmazsın gelmiş geçmiş en iyi orta bütçe gaming kulaklık.
scofields dedi: İkisi arasında kararsız kaldım. Hem FPS oyun oynayacağım hem de telefondan aktif olarak kullanacağım. Sizce hangisi daha mantıklı? Logitech G Pro X - Razer Barracuda Karşılaştırması - Epey Epey - Logitech G Pro X - Razer Barracuda özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... Barracuda çöp, rahatlık dışında artısı yok. G pro x daha mantikli bir seçim. Biraz bütçe artırıp drop epos Pc38x alırsan asla pişman olmazsın gelmiş geçmiş en iyi orta bütçe gaming kulaklık.